Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
lovelas69 Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 12:10 Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam nokie e72 i szukam najlepszego komunikatora. Proszę o pomoc ?! Dzięki
chucky Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 12:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Palringo, Inspiro

Autor postu otrzymał pochwałę.
lovelas69 Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 12:24   Postaw piwo autorowi tego posta

a jaki jest najlepszy odtwarzacz muzyczny ? ponieważ lcg jukebox nie mogę zainstalować mimo tego że aplikacja jest podpisana...
chucky Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 12:56   Postaw piwo autorowi tego posta

TTPOD

Jack Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 02:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Ggpod, core player, power mp3

lovelas69 Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 02:29   Postaw piwo autorowi tego posta

a czy to prawda, że z programem parlingo są problemy w sensie takim, że wiadomości jak jesteśmy niedostępni to do nas nie przychodzą po zalogowaniu ? czy jest jakaś łatka, która mogłaby to naprawić bądź inny niezawodny program ?
Jack Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 02:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Prawda jest taka że najnowsza wersja 1.30 naprawia wszystkie wcześniejsze błędy kod emotikony: :)

lovelas69 Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 02:41   Postaw piwo autorowi tego posta

dzięki za szybkie odpowiedzi (jestem b. wdzięczny i mile zaskoczony). Hmm to nie wiem czemu ja zainstalowałem wersje 1.20 i było tam napisane, że jest to najnowsza wersja...

P.S Czy powinienem zaopatrzyć się w jakiś program antywirusowy ? Jeśli tak to jaki ? Najlepiej żeby był w j. polskim
chucky Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 02:43   Postaw piwo autorowi tego posta

lovelas69, program antywirusowy nie jest potrzebny, na symbiana s60v3 jest znikoma ilość wirusów, a antywirus tylko ci zamula telefon niepotrzebnie

lovelas69 Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 02:47   Postaw piwo autorowi tego posta

dzięki dzięki leo20 kod emotikony: :)

Jeszcze jedno wszedłem na oficjalną stronę parlingo... i tam jest najnowsza dostępna wersja 1.03 czyli taką mam instalować ?
chucky Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 02:51   Postaw piwo autorowi tego posta

lovelas69, jak patrzałem przed chwila to najnowszą to 1.30

lovelas69 Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 Napisany: 21 Cze 2010 02:55   Postaw piwo autorowi tego posta

niby jest plik podpisany 1.3.0 ale jak w telefonie instalowałem to wyświetliło się 1.03... hmm a da się to jakoś sprawdzić w tym parlingo jaką mam wersję ? i jeszcze jedno (sorry, że tak dręcze tymi pytaniami ale jestem zupełnie zielony w tym temacie) czy potrzebuję jakiejś przeglądarki internetowej jeśli chce przeglądać neta w swoim e72 ? Jeśli tak to jaką polecasz ?

P.S Ogólnie wszystkie te programy instaluje na nie zhackowanym telefonie... czy robię jakiś błąd ? powinienem go zhackować ? czy może jest jakiś ogólnodostępny program który sam po załączeniu łamie zabezpieczenia ? i czy jest to niezbędne ?
1 2 3 »