| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kubol56 | |
|
| Witam W jaki sposób mogę zainstalować na telefonie najnowsze oprogramowanie? Teraz mam V 20.0.012 Dodam, że mam pierwszy raz do czynienia z symbianem, a tel mam od wczoraj Aha, i czy da się zaktualizować softa nie korzystając z komputera? |
||
| HolyGoalie | |
|
hm.. Gdy zainstalujesz Nokia PC Suite tam masz opcję uaktualnienia . Tylko nieraz są problemy z telefonami po update. Typu - nie działa czujnik itp . I w telefonie masz opcje uaktualnienia telefonu ps. co do drugiego pytania to wydaje mi się, że nie da się bez komputera. _________________ |
||
| chucky | |
|
kubol56 napisał/a: nie jestem pewien ale gdzieś powinna być opcja zaktualizuj oprogramowanie w telefonie.
_________________ |
||
| Suubi | |
|
Pobieranie / Download: wchodzisz sprawdzasz czy są uaktualnienia do twojego telefonu, następnie ściągasz lub instalujesz z płyty NOKIA SOFTWARE UPDATER, podłączasz telefon kablem do komputera wybierasz PC suite włączasz program. Wyszukuje twój telefon i dalej już masz wszystko opisane:))
PS: Pamiętaj aby zrobić kopie zapasową: Menu>aplikacje>menadżer aplikacji. Kopia zapasowa>wybierz z czego chcesz zrobić kopie zapasową(domyślnie jest z wszystkiego)gdy wejdziesz kliknij na opcje i "zrób kopie zapasową teraz. |
||
| chucky | |
|
| Suubi, przez NSU nie da sie aktualizować do softu v31 ten soft można wgrać przez tzw. FOTA czyli aktualizacje przez telefon zajmuje ona tylko 5 mb _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Co najciekawsze jest to że kiedyś wszyscy gadali że nie doczekamy aktualizacji przez fota i wszyscy ten plik usuwali . _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Oprogramowanie z c6 do 5800 i landscape |
Szukam | krichna334 | |
oprogramowanie szpiegowskie nokia 5800 |
Szukam | skowron19pl | |
[5800] Oprogramowanie rm356 v52 |
Szukam | krichna334 | |
Pytanie o nokie 5800?? |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
The Sims 3 PL na Nokie 5800 |
Szukam | ShooT800 | |
szukam gier na nokie 5800 |