| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Pietras | |
|
| ta najnowszy jest na starszym wcale nie chcial sie włączyć nawet. v8 do rm-274 da sie to naprawic? |
||
| Laki1231 | |
|
| Pobierz tego softa: Pobieranie / Download:
I zrób tym poradnikiem pomiń podmianę pliku: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm DODATKWO: Zaznacz kwadracik Factory Settings i odznacz NORMAL MODE. _________________ |
||
| Pietras | |
|
| to samo nic nie daje ;/ inne pomysły? |
||
| Laki1231 | |
|
| Komis, jak trafisz na dobry 20zł jak na zły max 100zł certy Ci poszły;) w N81 jest ten sam problem często wywala certy;) _________________ |
||
| KnyreK | |
|
Pobieranie / Download:
Co zrobić? telefon padł przy wgrywaniu symbiana reaguje . lekka wibracja . oraz dźwięk w komputerze że podłączono nowe urządzenie lecz od razu odłącza |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm pomijasz pkt z podmianą pliku hakującego _________________ |
||
| KnyreK | |
|
| nie podświetla mi się na zielono i wogóle jak wybiore USE INI to nie mam RM-559 x6 .. . ale symbiana widzi bo pokazuje tam że Euro 3 16 gb i tak dalej | ||
| Laki1231 | |
|
| Jak już to softa widzi. Jak byś przeczytał to co w tamtym linku dałem byś zrobił. Masz z paczki z jafem skopiować plik no4models do ODEON-JAF _________________ |
||
| KnyreK | |
|
| zrobiłem tak jak wyżej napisałeś i wszystko przeszło ładnie bez problemowo . Telefon działa . Dzieki za informacje |
||
| « 1 2 3
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N96] Dead Phone po wgrywaniu softa |
Pytania i Problemy z telefonami | donnitro | |
[X6] Dead Phone - Format Pamięci Masowej |
Pytania i Problemy z telefonami | sadam81 | |
[E63] Prawdopodobnie DEAD, phone start-up failed |
Pytania i Problemy z telefonami | Micechal | |
Naprawa joysticka w SE |
Pozostałe | Gamer | |
Naprawa AutoFocusa |
Pozostałe | Gamer | |
Naprawa AutoFocusa |
Pozostałe | BoRoS | |
[N82] ile kosztowałaby naprawa gniazda microSD ? |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F.Sposób przy użyciu J.A.F. 1.98.62 |
Hacked Symbian/Flashing | deltanet | |
Jak podpisać aplikację certyfikatem z OPDA programem SignSISPodpisywanie aplikacji korzystając ze strony OPDA |
Pozostałe | darkonx | |
Bada is dead? |
Newsy | Laki1231 | |