Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
Suubi Need For Speed Shift Napisany: 30 Paź 2009 02:33 Need For Speed Shift   Postaw piwo autorowi tego posta

Gra oczywiście na wyświetlacz 640x320 ;]] wystarczy go obrócić w pozycji poziomej i można grać.

Download
Pobieranie / Download:
marker5 Need For Speed Shift Napisany: 31 Paź 2009 01:47   Postaw piwo autorowi tego posta
Na 5800XM chyba bedzie ciezko pograc...a tak poza tym to bardzo prosze czy ktos moze wytlumaczyc jak to nagrac?? kod emotikony: :ehh:
Suubi Need For Speed Shift Napisany: 01 Lis 2009 10:43   Postaw piwo autorowi tego posta
sam mam 5800 kod emotikony: XP ;] Obracasz erkan poziomo a potem już wyberasz jaki rodzaj gry kod emotikony: ;) ngra nie działa na sensor ruchu. Sterowanie masz na ekranie gry ;]
kolek1985 Need For Speed Shift Napisany: 01 Lis 2009 02:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Gra fajna. Na 5530xm dziala. Ale wydaje mi sie ze troche sie tnie..

marker5 Need For Speed Shift Napisany: 01 Lis 2009 07:31   Postaw piwo autorowi tego posta
Rozumiem wszystko ale czy ktos moze byc tak mily i wytlumaczyc jak to nagrac? kod emotikony: ;D Czy to nie jest przypadkiem gra na N-Gage? Co do przycinania to z tego co widze zaden shift nie chodzi plynnie poki co... kod emotikony: :(
Suubi Need For Speed Shift Napisany: 02 Lis 2009 11:11   Postaw piwo autorowi tego posta
żaden N gage ;] najzwyklejsza gra w formacie java ;] wklejasz instalke na komórke i z komórki instalujesz i cała magia ;]

cwieta Need For Speed Shift Napisany: 02 Lis 2009 11:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Właśnie to zrobiłem i nic się nie dzieje. Wyskakuje na ekranie czerwone kółko przekreślone i nic się nie dzieje

ShooT800 Need For Speed Shift Napisany: 02 Lis 2009 11:26   Postaw piwo autorowi tego posta

troche sie tnie ale i tak da sie grac
cwieta Need For Speed Shift Napisany: 02 Lis 2009 11:32   Postaw piwo autorowi tego posta

To u mnie nic, instaluje się po wszystkim klikając grę wyskakuje zaje...te czerwone kółko przekreślone na czarnym ekranie, sprawdzałem kilkukrotnie i bez efektu. Szkoda bo bym sobie pograł kod emotikony: :lol-above:
...czasem zapominam, że do gier są konsole kod emotikony: :lmao:

marker5 Need For Speed Shift Napisany: 02 Lis 2009 11:45   Postaw piwo autorowi tego posta
Juz wszystko jasne, pobral mi sie jakis zly plik (spakowany rar z roznymi plikami) ale teraz pobralem zwykly jar. i wszystko dziala...ale niestety jest to ta sama wersja co wszystkie i przez te zacinanie sie nieda sie grac niestety kod emotikony: :( Widac procek w 5800 jest za slaby i potrzeba czegos mocniejszego jak np. w Omnii Hd itp....a szkoda kod emotikony: :ehh:
flaaj Need For Speed Shift Napisany: 03 Lis 2009 06:22   Postaw piwo autorowi tego posta

MAm gre z innego zrodła i mi wszystko działa bez problemu. Szkoda tylko, że sie tnie ;/
Suubi Need For Speed Shift Napisany: 03 Lis 2009 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta
Ludzie jeśli pokazuje się czerwone kółko wystarczy obrócić ekran poziomo(jak na obrazku) i chwile odczekać ;]]