| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Suubi | |
|
Gra oczywiście na wyświetlacz 640x320 ;]] wystarczy go obrócić w pozycji poziomej i można grać. Download Pobieranie / Download:
|
||
| marker5 | |
|
Na 5800XM chyba bedzie ciezko pograc...a tak poza tym to bardzo prosze czy ktos moze wytlumaczyc jak to nagrac?? |
||
| Suubi | |
|
sam mam 5800 ;] Obracasz erkan poziomo a potem już wyberasz jaki rodzaj gry ngra nie działa na sensor ruchu. Sterowanie masz na ekranie gry ;] |
||
| kolek1985 | |
|
| Gra fajna. Na 5530xm dziala. Ale wydaje mi sie ze troche sie tnie.. _________________ |
||
| marker5 | |
|
Rozumiem wszystko ale czy ktos moze byc tak mily i wytlumaczyc jak to nagrac? Czy to nie jest przypadkiem gra na N-Gage? Co do przycinania to z tego co widze zaden shift nie chodzi plynnie poki co... |
||
| Suubi | |
|
| żaden N gage ;] najzwyklejsza gra w formacie java ;] wklejasz instalke na komórke i z komórki instalujesz i cała magia ;] _________________ |
||
| cwieta | |
|
| Właśnie to zrobiłem i nic się nie dzieje. Wyskakuje na ekranie czerwone kółko przekreślone i nic się nie dzieje _________________ |
||
| ShooT800 | |
|
| troche sie tnie ale i tak da sie grac | ||
| cwieta | |
|
To u mnie nic, instaluje się po wszystkim klikając grę wyskakuje zaje...te czerwone kółko przekreślone na czarnym ekranie, sprawdzałem kilkukrotnie i bez efektu. Szkoda bo bym sobie pograł ...czasem zapominam, że do gier są konsole _________________ |
||
| marker5 | |
|
Juz wszystko jasne, pobral mi sie jakis zly plik (spakowany rar z roznymi plikami) ale teraz pobralem zwykly jar. i wszystko dziala...ale niestety jest to ta sama wersja co wszystkie i przez te zacinanie sie nieda sie grac niestety Widac procek w 5800 jest za slaby i potrzeba czegos mocniejszego jak np. w Omnii Hd itp....a szkoda |
||
| flaaj | |
|
| MAm gre z innego zrodła i mi wszystko działa bez problemu. Szkoda tylko, że sie tnie ;/ | ||
| Suubi | |
|
| Ludzie jeśli pokazuje się czerwone kółko wystarczy obrócić ekran poziomo(jak na obrazku) i chwile odczekać ;]] _________________ |
||
| 1 2 3 4 5 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Need for Speed Shift PLWyścigi |
176x220 | BoRoS | |
Need for Speed: Shift PLSportowa |
240x320 | zakz10 | |
Need For Speed Shiftwyscigi samochodowe |