| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Marq94 | |
|
| Witam. Otóż miałem do tej pory aż przez 2 lata internet 1 mb/s i płaciłem 64 zł , lecz nadszedł czas na koniec i wczoraj do mnie dzwonią z zapytaniem czy nie chciałbym przedłużyć umowy na kolejne 2 lata , lecz tu się nasuwa moje pytanie czy jest możliwość wzięcia większej prędkości np: 2 lub 6 mb? Jak czytałem na stronie tp to cena 6 mb mieści się w 60 złotych ale to jest przy przedłużaniu przez internet. A jak to jest telefonicznie? Pozdrawiam i oczekuję na pomoc. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak 25mb/s 72zł płace:) trzeba się dogadać _________________ |
||
| wentyl007 | |
|
| a gadżetów nie dają? ja dostałem gratis monitor płaski | ||
| Laki1231 | |
|
| Ja ostatnio miśki te z reklamy;P _________________ |
||
| Marq94 | |
|
Nie przesadzajmy Laki 25 mi nie potrzebne chyba jednak wezmę 6 mb . : P_________________ |
||
| Casaya | |
|
| zalatw to sobie online,lepszy deal bedziesz mial.moj szwagier chcial net z PLAY,w sklepie PLAYA byla oferta 99zl za 4mb/s ,a jak kupujesz ze strony PLAYA mial znizke 69zl za 4mb/s na caly okres umowy jednym slowem....szukaj na necie.. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hm tylko wiesz prędkość ile większa a różnica 4-10zł. _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| No , lecz u mnie nie ma światłowodów : D A odbiegając od tematu to czy Nokia E52 ma akcelerację 3d? _________________ |
||
| Casaya | |
|
Laki1231 napisał/a:
masz racje tylko na niektorych wioskach nie mozna miec innego neta.TP czy Dialog jeszcze sie nie dokopali.tylko te bezprzewodowe USB wchodza w gre _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| Ja mieszkam na wsi : P Ale kable już do mnie dotarły . Mieszkam w okolicach Lidzbarka Warmińskiego a Lidzbark Warmiński znajduje się 60 km od Olsztyna : P _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Może warto zastanowić się nad tańszą siecią. Bo TP moze dobre usługi ale tanie to nie jest. _________________ |
||
| Casaya | |
|
Marq94 napisał/a:
no to technologia do ciebie dotarla.Do malej wioski Grabków gdzie mieszka moj szwagier jeszcze nie dotarli.i z pewnych zrodel z TP wiem ze nie dokopia sie do tej wioseczki przez najblizsze kilka lat. ale prąd mamy tam...i nawet wode... ha ha _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[SGS] Czy opłaca się wgrać ICS ? |
Pytania i Problemy | torreno | |
Play Fresh - opłaca się polecić znajomym |
Newsy | ziomek | |
5 sposobów na przedłużenie zycia baterii |