Autor Wiadomość
noneczka89 nie moge odebrac polaczenia  5530 Napisany: 11 Lut 2010 11:54 nie moge odebrac polaczenia 5530   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, miesiac temu kupilam ta nokie i juz z nia cos nie tak ;/ raz na dziesiec moze i czesciej nie moge w ogole odebrac polaczenia, wyglada to nastepujaco - ktos dzwoni, tel jest zablokowany, pojawiaja sie te strzaleczki ja smigam za zielona palcem, zeby odebrac i nie moge, czasem juz tak mocno dociskam, ze az ciemniejszy ekran w tym miejscu sie robi. Nie wiedzac co robic dalej, a chcac odebrac to polaczenie odblokowuje ekran pojawiaja sie odbierz i wycisz podajze i tez nie moge odebrac, moge sobie klikac i klikac i nic i tak, az ktos przestanie do mnie dzwonic ;/ O co chodzi? mial ktos tez tak? Nie wiem czy mam zglosic to do salonu, poprostu rece mi opadaja. Ogolnie to nie mam z tym telefonem problemu tylko to.
Linean nie moge odebrac polaczenia  5530 Napisany: 12 Lut 2010 04:44   Postaw piwo autorowi tego posta

a ekran dotykowy działa poprawnie ?? wejdź w ustawienia i kalibracja ekranu dotykowego i tak zobaczysz czy działa poprawnie
noneczka89 nie moge odebrac polaczenia  5530 Napisany: 15 Lut 2010 01:44   Postaw piwo autorowi tego posta
ekran dziala poprawnie, nic sie z nim nie dzieje podczas wykonywania innych czynnosci, tylko jak ktos dzwoni to nie moge odebrac ;/
noneczka89 nie moge odebrac polaczenia  5530 Napisany: 15 Lut 2010 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta
a kalibracje wlasnie zrobilam i wyskoczylo mi tylko ze kalibracja ekranu dotykowego zakonczona.
chucky nie moge odebrac polaczenia  5530 Napisany: 15 Lut 2010 02:51   Postaw piwo autorowi tego posta

noneczka89, nie flooduj, edytuj posty

Paulinaa nie moge odebrac polaczenia  5530 Napisany: 18 Lut 2010 01:32   Postaw piwo autorowi tego posta

hej! Mi to się wydaje że najpierw trzeba "śmignąć" za tą niebieską od blokady, a dopiero zieloną. Ja i tak zawsze odblokowuję bocznym "suwaczkiem"
blessedblack nie moge odebrac polaczenia  5530 Napisany: 18 Lut 2010 06:04 nie moge odebrac polaczenia 5530   Postaw piwo autorowi tego posta
noneczka89 napisał/a:
  • Witam, miesiac temu kupilam ta nokie i juz z nia cos nie tak ;/ raz na dziesiec moze i czesciej nie moge w ogole odebrac polaczenia, wyglada to nastepujaco - ktos dzwoni, tel jest zablokowany, pojawiaja sie te strzaleczki ja smigam za zielona palcem, zeby odebrac i nie moge, czasem juz tak mocno dociskam, ze az ciemniejszy ekran w tym miejscu sie robi. Nie wiedzac co robic dalej, a chcac odebrac to polaczenie odblokowuje ekran pojawiaja sie odbierz i wycisz podajze i tez nie moge odebrac, moge sobie klikac i klikac i nic i tak, az ktos przestanie do mnie dzwonic ;/ O co chodzi? mial ktos tez tak? Nie wiem czy mam zglosic to do salonu, poprostu rece mi opadaja. Ogolnie to nie mam z tym telefonem problemu tylko to.

Jak masz zablokowana klawiature,a w tym momencie ktos do ciebie dzwoni to nie odblokowujesz klawiatury,tylko
przesuwasz palcem w prawo ,po szczalce ktora sie miga, z napisem odbierz.
Tak samo jak przesuwasz zdjecia w galeria.
blessedblack nie moge odebrac polaczenia  5530 Napisany: 20 Lut 2010 12:02   Postaw piwo autorowi tego posta
No i jak noneczka89
pomogło to co napisałem?
noneczka89 nie moge odebrac polaczenia  5530 Napisany: 20 Lut 2010 08:44   Postaw piwo autorowi tego posta
wy mnie nie rozumiecie, to nie o to chodzi, ze ja nie wiem jak odebrac, tylko raz na kilka polaczen poprostu nic nie dziala. Mozesz sobie smigac palcem po strzalce, czy po odblokowaniu walic w ekran, nic nie dziala, to wyglada tak jakby sie w danym momencie zawiesil, bo caly dotykowy ekran nie dziala. Zeby chociaz byly ze dwa guziki takie normalne, a tu jak na zlosc wszystko jest dotykowe ;///