| Autor |
Wiadomość |
| noneczka89 |
Napisany: 11 Lut 2010 11:54 nie moge odebrac polaczenia 5530 |
|
|
Witam, miesiac temu kupilam ta nokie i juz z nia cos nie tak ;/ raz na dziesiec moze i czesciej nie moge w ogole odebrac polaczenia, wyglada to nastepujaco - ktos dzwoni, tel jest zablokowany, pojawiaja sie te strzaleczki ja smigam za zielona palcem, zeby odebrac i nie moge, czasem juz tak mocno dociskam, ze az ciemniejszy ekran w tym miejscu sie robi. Nie wiedzac co robic dalej, a chcac odebrac to polaczenie odblokowuje ekran pojawiaja sie odbierz i wycisz podajze i tez nie moge odebrac, moge sobie klikac i klikac i nic i tak, az ktos przestanie do mnie dzwonic ;/ O co chodzi? mial ktos tez tak? Nie wiem czy mam zglosic to do salonu, poprostu rece mi opadaja. Ogolnie to nie mam z tym telefonem problemu tylko to. |
|
|
| Linean |
Napisany: 12 Lut 2010 04:44 |
|
|
a ekran dotykowy działa poprawnie ?? wejdź w ustawienia i kalibracja ekranu dotykowego i tak zobaczysz czy działa poprawnie |
| |
| noneczka89 |
Napisany: 15 Lut 2010 01:44 |
|
|
ekran dziala poprawnie, nic sie z nim nie dzieje podczas wykonywania innych czynnosci, tylko jak ktos dzwoni to nie moge odebrac ;/ |
| |
| noneczka89 |
Napisany: 15 Lut 2010 01:48 |
|
|
a kalibracje wlasnie zrobilam i wyskoczylo mi tylko ze kalibracja ekranu dotykowego zakonczona. |
| |
| chucky |
Napisany: 15 Lut 2010 02:51 |
|
|
noneczka89, nie flooduj, edytuj posty
Napisany: 18 Lut 2010 01:32 |
|
|
hej! Mi to się wydaje że najpierw trzeba "śmignąć" za tą niebieską od blokady, a dopiero zieloną. Ja i tak zawsze odblokowuję bocznym "suwaczkiem" |
| |
| blessedblack |
Napisany: 18 Lut 2010 06:04 nie moge odebrac polaczenia 5530 |
|
|
noneczka89 napisał/a:- Witam, miesiac temu kupilam ta nokie i juz z nia cos nie tak ;/ raz na dziesiec moze i czesciej nie moge w ogole odebrac polaczenia, wyglada to nastepujaco - ktos dzwoni, tel jest zablokowany, pojawiaja sie te strzaleczki ja smigam za zielona palcem, zeby odebrac i nie moge, czasem juz tak mocno dociskam, ze az ciemniejszy ekran w tym miejscu sie robi. Nie wiedzac co robic dalej, a chcac odebrac to polaczenie odblokowuje ekran pojawiaja sie odbierz i wycisz podajze i tez nie moge odebrac, moge sobie klikac i klikac i nic i tak, az ktos przestanie do mnie dzwonic ;/ O co chodzi? mial ktos tez tak? Nie wiem czy mam zglosic to do salonu, poprostu rece mi opadaja. Ogolnie to nie mam z tym telefonem problemu tylko to.
Jak masz zablokowana klawiature,a w tym momencie ktos do ciebie dzwoni to nie odblokowujesz klawiatury,tylko przesuwasz palcem w prawo ,po szczalce ktora sie miga, z napisem odbierz. Tak samo jak przesuwasz zdjecia w galeria. |
| |
| blessedblack |
Napisany: 20 Lut 2010 12:02 |
|
|
No i jak noneczka89 pomogło to co napisałem? |
| |
| noneczka89 |
Napisany: 20 Lut 2010 08:44 |
|
|
wy mnie nie rozumiecie, to nie o to chodzi, ze ja nie wiem jak odebrac, tylko raz na kilka polaczen poprostu nic nie dziala. Mozesz sobie smigac palcem po strzalce, czy po odblokowaniu walic w ekran, nic nie dziala, to wyglada tak jakby sie w danym momencie zawiesil, bo caly dotykowy ekran nie dziala. Zeby chociaz byly ze dwa guziki takie normalne, a tu jak na zlosc wszystko jest dotykowe ;/// |
| |
| Podobne Tematy |
| Temat |
Forum |
Autor |
 |
|
Szukam |
Laki1231 |
 |
|
Pytania i Problemy z telefonami |