| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| moszykoo | |
|
| Sciągam aplikacje (TTpod) i chce ja podpisać na [REKLAMA] ale wyskakuje mi zawsze komunikat: "The .sis file contains capabilities that are not permitted for Open Signed (Online) FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200015bc 0x20001a2b 0x20001a29 0x200015bd 0x20001a2a 0x20001a28 ) FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is in protected range and is not allocated to the account holder matching this email address (0x2000e490)" Co z tym zrobić? Poza hackiem. Zakaz reklamowania. Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. Proszę zapoznać się z punktem 1.1 regulaminu tego działu zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Wyrób własny certyfikat a następnie podpisz aplikację metodą opisaną w poradnikach. Ale najpierw przeczytaj regulamin. _________________ |
||
| moszykoo | |
|
| sorrki za reklame, pisałem na szybko. Jak już mam certyfikat to gdzie go teraz wprowadzić czy co z tym zrobić? |
||
| bartek50003 | |
|
| Jak masz na opda, to podpisz on-line lub przez "mobile signera". Jeżeli nie, to w dziale download znajdziesz free signer-a _________________ |
||
| moszykoo | |
|
| online nie moge podpisać żadnego TTpoda a jak zrobić to free singerem? Mam zainstalowanego ale jak dodać mój centyfikat? | ||
| bartek50003 | |
|
| Options -> Settings -> w "Sign Cert" wybierasz swój plik *.cer z certyfikatu, a w okienku "Sign Key" wybierasz swój plik *.key z certyfikatu. Po zaakceptowaniu cofasz się, dajesz "add task" wybierasz plik, dajesz -> options -> add -> Sign Sis. Następnie Options -> Go. _________________ |
||
| moszykoo | |
|
| Zrobiłem dokładnie tak jak mówisz i niby podpisało, ale itak wyskakuje komunikat ze zły certyfikat. | ||
| Jack | |
|
| to nie lepiej złamać system niż męczyć z podpisywaniem się? _________________ |
||
| moszykoo | |
|
| Może i łatwiej, ale w końcu zainstalowało się pięknie, teraz za to wyskakuje mi za każdym razem "bład systemu" jak chce uruchomić a zamiast nazwy programu pod ikonka są kwadraty. Co to może być? Macie moze link do sprawdzonego Ttpod 3.7? |
||
| Jack | |
|
| powinieneś jeszcze doinstalować patch 4run do tego programu. PS. wg mnie najlepszą wersją ttpod jest wersja 3.63 _________________ |
||
| moszykoo | |
|
| A masz może jakiś link ze sprawdzonym ttpod z tym 4run? bo od wczoraj ściągam wszystko co można z neta i żaden nie działa poprawnie. Byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dzięki | ||
| Jack | |
|
Pobieranie / Download:
Patch z wersji 3.63. Nie obiecuję działania z Twoją wersją więc namawiam do zainstalowania 3.63 _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |