| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| jezzman | |
|
| siemka. Mam dwa pytania dotyczące tego telefonu: 1. Mam zhackowany soft i chciałbym go zaktualizować za pomocą telefonu, Bo jest dostępna aktualizacja a ja nie wiem czy mogę go zaktualizować. Chciałem go zaktualizować bo przestał działać mi sklep. Pokazuje się ekran startowy sklepu ( tło ) i się wyłącza. 2. Wgrałem Skype na telefon i gdy się próbuje zalogować to piszę logowanie i tak mogę czekać aż bateria padnie bo stoi cały czas na tym etapie. Miał ktoś takie przypadki z tym telefonem??? Proszę o jakieś podpowiedzi. Pozdro. |
||
| Jack | |
|
Za pomocą telefonu nie da rady. Przez pc za pomocą NSU. Poradniki są w dziale poradniki Odnośnie drugiego pytania zapytaj w temacie z aplikacją_________________ |
||
| jezzman | |
|
| Jak nie da rady jak idzie. W symbian Anna wchodzę do menu aplikacje narzędzia i jest opcja aktualizacja oprogramowania. Wchodzę i znajduje mi aktualizacje która jest tylko jedna. | ||
| Laki1231 | |
|
| jezzman, aktualizuj ale po aktualizacji często coś później nie działa, co do skype to najnowszą wersję musisz użyć. Haka przy tej aktualizacji i danych nie tracisz. _________________ |
||
| jezzman | |
|
| Aha to zaryzykuje bo nie wiem czemu ale sklep padł a mi się przydaje niekiedy. A co może nie działać po aktualizacji??? |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Aktualizacja pakietu Nokia Software Updater 3.0.560 |
Newsy | Laki1231 | |
[Nokia 500] Aktualizacja Do Belle |
Pytania i Problemy z telefonami | zdybo | |
Aktualizacja Symbian Belle już niebawem dla Nokia 500,E6,X7 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Software Updater dla systemu Mac w Nokia Beta Labs |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Software Updater 3.0.383 w Nokia Beta Labs |
Newsy | Laki1231 | |