| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kom4ndo5 | |
|
Witam. Jestem nowym uzytkownikiem symbiana i naczytlem sie duzo złych rzeczy o nim ale pomimo to jestem wierny nokii Mam pytanie apropo tego telefonu. Jakie gry, aplikacje można mu wgrywać ? (chodzi mi o oznakowanie s60v3 czy cos takiego) Czy po przegraniu tej gry potrzebuje cos dodatkowego do uruchomienia jej czy bedzie działać jak gry java (klik i jest ) ? Może to głupie pytania ale prosze o wyrozumiałość ... nie znam sie ani troche na tym a rozglądając się po forum natknołem sie na jakies hackowanie telefonu czy coś dlatego nie wiem czy gry można odpalac tak normlanie czy trzeba kombinowac )pozdrawiam |
||
| Laki1231 | |
|
| Musisz shakować aby instalować gry i aplikacje. Ten tel gier HF+D nie pociągnie. _________________ |
||
| kom4ndo5 | |
|
Można prosić do linka gdzie moge znaleźć jak to zrobic ? Te gry typu HF+D to są te s60v5 bo nie dostalem odpowiedzi jasnej ? to które moge sciągać na ten telefon ? |
||
| Jack | |
|
| Posiadasz symbian ^3. Dział jest na naszym forum. Jeśli gra czy aplikacja będzie wymagać czegoś do uruchomienia to powinno być w paczce. Jest takie coś jak QT ale to jest zazwyczaj do aplikacji jeśli będą problemy z uruchomieniem _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| kom4ndo5 | |
|
Dzieki wielkie teraz mam kolejny probolem ;/ jak daje "Foto-wideo" i chce robic zdjecia to wyskakuje mi "Brak pamieci. Zamknij niektore aplikacje i ponow probe". Jak wejde w opcje Otwarte aplikacje to nie mam nic włączone ... co mam zrobic teraz ?:P// Ponowne uruchomienie telefonu pomoło. Ale pytanie aktualne ... dlaczego tak sie stało ? skoro mialem wylaczone wszytkie aplikacje ? Jest jakis program do kontrolowania uruchomionych procesów ? |
||
| Laki1231 | |
|
| Zapychasz ram czymś, może wcześniej używałeś jakiś aplikacji i z ramu nie wyczyściło. A rozwiązaniem jest przeważnie hard reset lub nowy soft _________________ |
||
| Jack | |
|
| W każdym systemie są jakieś błędy które są poprawiane. _________________ |
||
| kom4ndo5 | |
|
| Włączyłem nawigacje, ogolnie sie bawilem ale wylaczalem i po jakims czasie znowu byl ten blad i ponowne uruchomienie znowu pomogło. Nie ma programu takiego jak na androidzie ze pokazuje co jest wlaczone i co zabiera ram ? Bo robienie formata odrazu po kupnie i nie wgrywaniu czegokolwiek (3gry java) to troche smieszna opcja. "W każdym systemie są jakieś błędy które są poprawiane." - czyli to może być błąd i czekac na aktualke czy jednak zrobić ten format ? | ||
| Jack | |
|
Opis:
Oryginalna nawigacja jest ble ^^" Lepiej zainstalować sygic Opis:
Jest - JBTaskMan Opis:
Zrób format jeśli telefon jest przechadzany. Nie wiadomo co poprzedni właściciel na nim robił _________________ |
||
| kom4ndo5 | |
|
Opis:
Własnie najlepsze jest to że mam go z salonu od wczoraj wiec dziwi mnie takie cos .... wgralem 3 gry java i wsumie 2 aplikacje ktore zle sie zainstalowaly i je wywalilem.Zainstalowalem Handy Taskman i mam magiczna opcje "zamknij wszytkie" i zamyka to co nie potrzebne zostawia to co powinno jak będzie to uciazliwe i nie bedzie pomagał Handy taskman wtedy sie zdecyduje na format. (format to nie jest to samo co przywróć ustawienia fabryczne nie ?:P) |
||
| Laki1231 | |
|
| Zainstalowalem Handy Taskman i mam magiczna opcje "zamknij wszytkie" - tego się nie używa zabija potrzebne procesy a nawet budzik i zaśpisz później.... Opis:
NIE _________________ |
||
| kom4ndo5 | |
|
Pytanie poza konkursem mam w tym telefonie 256 ramu niby symbian zabiera 200 to prawda ? bo mam po uzyciu handy taska 55 wolnego i nie wiem czy to dobrze czy za mało Opis:
Własnie uzyłem tej opcji i budzik dalej działa wiec bedzie ok mysle ;p To jak robic format ? moze to głupie pytanie ale do tego momentu uzywalem zwykłego telefonu bez symbiana, androida, windowsa wiec nie potrzebowalem formatowac |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Małe info odnośnie tego działuPrzeczytaj koniecznie :) |
Pogaduszki | d00b | |
Jaką aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację którą Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |