Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
danjas-dukla [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 27 Gru 2011 05:44 [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam mam mały problem jak w temacie telefon cały czas pobiera mi pieniądze z konta a na necie byłem tylko przez d linka, nie wiem dlaczego praktycznie wszystko już przepatrzyłem ale mam nadal ten problem nie wiem co może być przyczyną pobierania pieniędzy. Wszystko co płatne nie wchodzie kod emotikony: :/

Temat przeniesiony do odpowiedniego dzia³u. // Undisputed
Laki1231 [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 27 Gru 2011 05:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
masz pogode albo email na pulpicie? Jak tak to on pobieta neta

danjas-dukla [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 29 Gru 2011 05:47   Postaw piwo autorowi tego posta
mam tylko na pulpicie muzodajnie i plus strone ich nic wieciej z netem zwiazanego.
Laki1231 [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 29 Gru 2011 06:09   Postaw piwo autorowi tego posta

danjas-dukla, jeśli to się łączy z netem znasz problem a ja zaobserwujesz, że trwa połączenie to wejdź w menu->ustawienia->łączność->menadżer połączeń i będzie widoczne aktualne połączenie trzymasz na nim palec szczegóły jedziesz na sam dół i będzie nazwa aplikacji która korzysta z neta. Lub wyłącz widżety na tryb offline robisz to na pulpicie w opcjach
mik70 [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 30 Gru 2011 05:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Albo w: Menu->Ustawienia->Łączność->Ustawienia i przełącz wszystko na sieć WLAN.

danjas-dukla [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 03 Sty 2012 08:13   Postaw piwo autorowi tego posta
spoko jak narazie przestało pobierać dziękuje za pomoc, a pytanko kolejne ma ktoś na ten telefon gierki jakieś? miałem kilka z forum ale żadna mi nie odpaliła pozdrawiam.
Laki1231 [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 03 Sty 2012 08:15   Postaw piwo autorowi tego posta

danjas-dukla, bo HD nie odpala ten telefon

Harmattan [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 03 Sty 2012 10:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
i zeby uprzedzic kolejne pytanie dodam, ze Twoj fon nie posiada ukladu graficznego (GPU) i dlatego nie pojda na nim fajniejsze gry.

danjas-dukla [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 03 Sty 2012 11:23   Postaw piwo autorowi tego posta
wiem własnie ze nie posiada GPU ale jakies gierki na wykłady na zajęciach by sie przydały macie może cos?
Laki1231 [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 04 Sty 2012 09:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Każdy na inne gusta wejdzie wszystko co nie jest hd i nie wymaga gpu

danjas-dukla [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 04 Sty 2012 03:51   Postaw piwo autorowi tego posta
mozecie podac kilka linków do gierek?
Laki1231 [Nokia 500] Ciągłe pobieranie pieniędzy z konta Napisany: 04 Sty 2012 03:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Wszystko masz na forum

Temat schodzi na inną drogę. Zamykam // Jackson