| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| danjas-dukla | |
|
Witam mam mały problem jak w temacie telefon cały czas pobiera mi pieniądze z konta a na necie byłem tylko przez d linka, nie wiem dlaczego praktycznie wszystko już przepatrzyłem ale mam nadal ten problem nie wiem co może być przyczyną pobierania pieniędzy. Wszystko co płatne nie wchodzie Temat przeniesiony do odpowiedniego dzia³u. // Undisputed |
||
| Laki1231 | |
|
| masz pogode albo email na pulpicie? Jak tak to on pobieta neta _________________ |
||
| danjas-dukla | |
|
| mam tylko na pulpicie muzodajnie i plus strone ich nic wieciej z netem zwiazanego. | ||
| Laki1231 | |
|
| danjas-dukla, jeśli to się łączy z netem znasz problem a ja zaobserwujesz, że trwa połączenie to wejdź w menu->ustawienia->łączność->menadżer połączeń i będzie widoczne aktualne połączenie trzymasz na nim palec szczegóły jedziesz na sam dół i będzie nazwa aplikacji która korzysta z neta. Lub wyłącz widżety na tryb offline robisz to na pulpicie w opcjach | ||
| mik70 | |
|
| Albo w: Menu->Ustawienia->Łączność->Ustawienia i przełącz wszystko na sieć WLAN. _________________ |
||
| danjas-dukla | |
|
| spoko jak narazie przestało pobierać dziękuje za pomoc, a pytanko kolejne ma ktoś na ten telefon gierki jakieś? miałem kilka z forum ale żadna mi nie odpaliła pozdrawiam. | ||
| Laki1231 | |
|
| danjas-dukla, bo HD nie odpala ten telefon _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| i zeby uprzedzic kolejne pytanie dodam, ze Twoj fon nie posiada ukladu graficznego (GPU) i dlatego nie pojda na nim fajniejsze gry. _________________ |
||
| danjas-dukla | |
|
| wiem własnie ze nie posiada GPU ale jakies gierki na wykłady na zajęciach by sie przydały macie może cos? | ||
| Laki1231 | |
|
| Każdy na inne gusta wejdzie wszystko co nie jest hd i nie wymaga gpu _________________ |
||
| danjas-dukla | |
|
| mozecie podac kilka linków do gierek? | ||
| Laki1231 | |
|
| Wszystko masz na forum Temat schodzi na inną drogę. Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Plus - zabieranie pieniędzy z konta |
Dyskusje Ogólne | karolkarol216 | |
[E66] Punkt dostępu, a ubywanie pieniędzy z konta |
Pytania i Problemy z telefonami | Hubi_Z056 | |
[Nokia 500] Info o załozeniu konta OVI |
Pytania i Problemy z telefonami | jackass666 | |
Łatwiejsze pobieranie aplikacji z Ovi Sklepu dzięki Nokia... |
Newsy | Laki1231 | |
[N8] Ciągłe próby łączenia z internetem |
Pytania i Problemy z telefonami | Ayden | |