| Temat Przesunięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| zdybo | |
|
| Witam, tak jak w temacie prosiłbym o linki do jakiś kultowych gier na nokie 500. Proszę nie wstawiać gier na pozostałe telefony z Anną, ponieważ nie bedą działać bo 500 nie ma GPU. Z góry THX ! | ||
| Laki1231 | |
|
| zdybo, piszesz nam to jakbyśmy nie wiedzieli http://symbiane.pl/gry-vf192.htm szukaj sobie. _________________ |
||
| zdybo | |
|
| Po prostu chodzi mi o to żeby ktoś dał jakieś sprawdzone, link do tych co dałeś to może 5/100 będzie działać... | ||
| Laki1231 | |
|
| zdybo, na tej nokii prawie nic nie działa, nokia się tłumaczy, że belle to poprawi. A każdy lubi inny typ gier. _________________ |
||
| zdybo | |
|
A to prawda że ta belle coś zmieni ? Co do gatunków chodzi o te kultowe np, asphalt ,angry |
||
| Laki1231 | |
|
| zdybo, asphalt angry zapomnij o tych grach na ten tel alternatyw nie ma, jedynie angry w javie ale to się grać nie da. _________________ |
||
| zdybo | |
|
| Laki , mylisz się, mam te obydwie gry , oczywiście nie w hd, wersja java , ale niezbyt odbiegają od wersji hd. Troszkę bardziej odbiega asphalt. | ||
| Laki1231 | |
|
| Aspahlt 4 owszem jest w javie, mowa tu o 5,6 albo assassin's creed jemu to java nie dorówna. Sprzedaj tel dołóż 3--zł i kup n8 używaną... za 700-800 można kupić. _________________ |
||
| zdybo | |
|
Mam asphalta 6 pobrany z ovi stora i działa , assasina brotherhooda też mam jest taki sam jak na 5530 |
||
| Laki1231 | |
|
| zdybo, ja nie mowie o tych szajskich grach z lipną grafika, tylko o tych http://symbiane.pl/zbior-...lle-vt29153.htm i żadna z tych nie działa i nie wciskaj mi tu _________________ |
||
| zdybo | |
|
Mi grafika, lotto, byle by fabuła ciekawa PS. Przed chwilą zainstalowałem asphalta 4 HD i działa Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. // TheBesteva |
||
| kisiek133 | |
|
zbybo asphalta 4 HD z OVI ściągnołeś czy gdzieś w necie znalazłeś? |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia 500] Niedziałające gry |
Pytania i Problemy z telefonami | Natheds | |