Temat Zamknięty przez: chucky
Autor Wiadomość
zombijacz [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 30 Sty 2012 04:19 [Nokia 500] Instalacja gier.   Postaw piwo autorowi tego posta
Więc, jestem ciemny w symbianach zawsze pracowałem na innych systemach operacyjnych Chodzi mi o instalacje gier w nokii 500 bądź aplikacji kod emotikony: :P moglibyście mi wyjaśnić w punktach ?
Z góry dziękuje kod emotikony: ;D

[ Komentarz dodany przez: stankovi23: 30 Sty 2012 04:39 ]
Temat przeniesiony do odpowiedniego działu.
xJAmaTOx [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 30 Sty 2012 04:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Hm..
Ściągasz dowolną grę.
Wrzucasz najlepiej na kartę pamięci.
Instalujesz grę/aplikacje przez menadżer plików klikając na nią.
Grasz kod emotikony: :clap:

Laki1231 [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 30 Sty 2012 04:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
1. Pobierasz z forum jeśli jest w archwium rar wypakowywujesz do postaci sis, sisx lub jar.
2. Kopiujesz na tel.
3. Przez wbudowany menadżer plików wchodzisz na kartę wybierasz instalkę i instalujesz.

Aby wgrywać nie podpisane gry musisz złamać system

zombijacz [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 30 Sty 2012 04:34   Postaw piwo autorowi tego posta
a to z łamaniem systemu ? : )
xJAmaTOx [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 30 Sty 2012 04:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
zombijacz, Jeżeli chcesz grać w gierki z forum to lepiej jak byś złamał system.. bo dużo gier nie jest podpisanych.. Ale i tak na Nokii 500 nie pójdą Ci wszystkie gry..

Tu masz jak złamać system.:

http://symbiane.pl/metoda...911-vt29166.htm

Laki1231 [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 30 Sty 2012 05:25   Postaw piwo autorowi tego posta

xJAmaTOx, noki S^3 tym sposobem nie złamie. Należy tym:

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm

Primo1978 [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 10 Lut 2012 09:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Hacking Nokia 500 i Nowych Telefonów BEz Wyrabiania Certyfikatów Sam sprawdziłem działa na nokia 500 011.033 Wersje można sprawdzić wpisując kod na tel *#0000#

Pobieranie / Download:

Wystarczy sie zalogować i postępować zgodnie z instrukcją. kod emotikony: :letssin:

Po pierwsze kodujemy linki.. Po drugie Zakaz Reklamowania Polskich Stron o podobnej tematyce // xJAmaTOx

jackass666 [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 15 Lut 2012 02:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Primo1978 napisał/a:
  • nokia 500 011.033

hmm...wersje sprawdziłem i dlaczego mam 010.032 a jak sprawdzam aktualizację to nie ma nowej ??
i jeszcze jedno dlaczego ekran vel wyswietlacz nokii 500 zciemnia i zarazem rozjasnia się czy to cos z ustawieniami oszczedzania energią ?
chucky [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 15 Lut 2012 02:25   Postaw piwo autorowi tego posta

jackass666, jeżeli jest włączony czujnik oświetlenia to będzie on sam regulował jasność ekranu według warunków panujących w pomieszczeniu, w opcjach można go wyłączyć, aktualizacja do belle dla n500 jest dostępna przez NSU lub można ściągnąć oprogramowanie przez navifirm i wgrać phoenixem.

jackass666 [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 15 Lut 2012 11:46   Postaw piwo autorowi tego posta

chucky: nie mam czegos takiego w ustawieniach jak ''czujnik oswietlenia'' chyba ze nie moge znalezc kod emotikony: :( naprowadz mnie bo to miganie ekranu doprowadzi mnie do oczopląsów, chyba ze juz je mam i dlatego nie umiem odszukac kod emotikony: :D

aaa i jeszcze jedno: czy mozna troche rozjasnic ekran z menu serwisowego lub w inny sposób ??

EDIT: ok odnosnie pytania o jasnosc ekranu dałem radę zainstalowałem aplikację Light Control i moja nokia nabrała jasnosci i kolorytu kod emotikony: :sugoi: kod emotikony: :clap: kod emotikony: :thumbup:
Laki1231 [Nokia 500] Instalacja gier. Napisany: 16 Lut 2012 07:17   Postaw piwo autorowi tego posta

jackass666, po pierwsze to jasność w ustawieniach można normalnie ustawić takimi aplikacjami tylko katujesz ekran. A czujnika światła w symbianie przynajmniej u siebie wyłączyć nie mogę, a pytanie po co jak wyjdziesz na zewnątrz tel jaśniej świeci i widać w słońcu oszczędność energi taka

[ Komentarz dodany przez: chucky: 16 Lut 2012 12:03 ]
Uważam problem za rozwiązany - zamykam