| Temat Zamknięty przez: chucky |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| zombijacz | |
|
Więc, jestem ciemny w symbianach zawsze pracowałem na innych systemach operacyjnych Chodzi mi o instalacje gier w nokii 500 bądź aplikacji moglibyście mi wyjaśnić w punktach ? Z góry dziękuje [ Komentarz dodany przez: stankovi23: 30 Sty 2012 04:39 ] Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Hm.. Ściągasz dowolną grę. Wrzucasz najlepiej na kartę pamięci. Instalujesz grę/aplikacje przez menadżer plików klikając na nią. Grasz _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Pobierasz z forum jeśli jest w archwium rar wypakowywujesz do postaci sis, sisx lub jar. 2. Kopiujesz na tel. 3. Przez wbudowany menadżer plików wchodzisz na kartę wybierasz instalkę i instalujesz. Aby wgrywać nie podpisane gry musisz złamać system _________________ |
||
| zombijacz | |
|
| a to z łamaniem systemu ? : ) | ||
| xJAmaTOx | |
|
| zombijacz, Jeżeli chcesz grać w gierki z forum to lepiej jak byś złamał system.. bo dużo gier nie jest podpisanych.. Ale i tak na Nokii 500 nie pójdą Ci wszystkie gry.. Tu masz jak złamać system.: http://symbiane.pl/metoda...911-vt29166.htm _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xJAmaTOx, noki S^3 tym sposobem nie złamie. Należy tym: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm _________________ |
||
| Primo1978 | |
|
| Hacking Nokia 500 i Nowych Telefonów BEz Wyrabiania Certyfikatów Sam sprawdziłem działa na nokia 500 011.033 Wersje można sprawdzić wpisując kod na tel *#0000# Pobieranie / Download:
Wystarczy sie zalogować i postępować zgodnie z instrukcją. Po pierwsze kodujemy linki.. Po drugie Zakaz Reklamowania Polskich Stron o podobnej tematyce // xJAmaTOx _________________ |
||
| jackass666 | |
|
Primo1978 napisał/a:
hmm...wersje sprawdziłem i dlaczego mam 010.032 a jak sprawdzam aktualizację to nie ma nowej ?? i jeszcze jedno dlaczego ekran vel wyswietlacz nokii 500 zciemnia i zarazem rozjasnia się czy to cos z ustawieniami oszczedzania energią ? |
||
| chucky | |
|
| jackass666, jeżeli jest włączony czujnik oświetlenia to będzie on sam regulował jasność ekranu według warunków panujących w pomieszczeniu, w opcjach można go wyłączyć, aktualizacja do belle dla n500 jest dostępna przez NSU lub można ściągnąć oprogramowanie przez navifirm i wgrać phoenixem. _________________ |
||
| jackass666 | |
|
chucky: nie mam czegos takiego w ustawieniach jak ''czujnik oswietlenia'' chyba ze nie moge znalezc naprowadz mnie bo to miganie ekranu doprowadzi mnie do oczopląsów, chyba ze juz je mam i dlatego nie umiem odszukac aaa i jeszcze jedno: czy mozna troche rozjasnic ekran z menu serwisowego lub w inny sposób ?? EDIT: ok odnosnie pytania o jasnosc ekranu dałem radę zainstalowałem aplikację Light Control i moja nokia nabrała jasnosci i kolorytu |
||
| Laki1231 | |
|
| jackass666, po pierwsze to jasność w ustawieniach można normalnie ustawić takimi aplikacjami tylko katujesz ekran. A czujnika światła w symbianie przynajmniej u siebie wyłączyć nie mogę, a pytanie po co jak wyjdziesz na zewnątrz tel jaśniej świeci i widać w słońcu oszczędność energi taka [ Komentarz dodany przez: chucky: 16 Lut 2012 12:03 ] Uważam problem za rozwiązany - zamykam _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Save 100% do gier S^3.Angry Birds, Avatar, Assassins Creed, Asphalt 5 |
Gry | Laki1231 | |
ZBIÓR GIER HD NA SMARTFONY Z S^3 (ANNA, BELLE) |
Gry | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia 500] Aplikacje, gry - instalacja i podstawowe info. |
Pytania i Problemy z telefonami | kom4ndo5 | |
[Nokia 500] Lista gier działających na tym telefonie |
Pytania i Problemy z telefonami | Dixx37 | |
[C5-03] Instalacja gier |
Pytania i Problemy z telefonami | Bartek978 | |