Autor Wiadomo¶æ
opanujshock [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 05:36 [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy?   Postaw piwo autorowi tego posta
Witajcie, kodu zabezpieczajacego do swojej nokii 500. Czy mozna go jakos ominac/zresetowac/usunac ? Probowalem wykryc tel Phoneixem, NSS i nic. Szukalem sposob na IMEI takze nic. Probowalem kilku kombinacji do hard resetu na wylaczonym tel takze nic (czy trzeba miec do tego baterie naladowana conajmniej do 50 %?). Jezeli znacie jakies kombinacje/sposob, prosze o pomoc.
Laki1231 [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 05:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
opanujshock, wgrywasz softa phoenixem w trybie dead phone. Nokia 500 nie ma klawisza aparatu wiêc nie wiem jak hard reset
xJAmaTOx [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 05:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzyma³ 1 piw(a)
Hard reset:
Wy³±cz Nokie i trzymaj±c górny przycisk przesuñ suwak z pozycji 0-1 (bedziesz mia³ 5 sekund zeby dotkn±æ ekranu aby wywo³aæ menu) .

Laki1231 [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 05:56   Postaw piwo autorowi tego posta

xJAmaTOx, no chyba nie do koñca, bo trzymam power ca³y czas to tel siê restartuje, podwójnie wibruje
xJAmaTOx [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 06:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzyma³ 1 piw(a)
No okk.. Spróbuj jeszcze Na wy³±czonym telefonie trzymaj oba klawisze g³o¶no¶ci, spust blokady i w³±cz telefon .
Gadaj czy dzia³a .

opanujshock [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 06:05   Postaw piwo autorowi tego posta
Opis:
  • spróbuj tego drugiego sposobu .. Laki dobrze gada .

edit:

Opis:
  • Wy³±cz Nokie i trzymaj±c górny przycisk przesuñ suwak z pozycji 0-1 (bedziesz mia³ 5 sekund zeby dotkn±æ ekranu aby wywo³aæ menu) .

Jaaki gorny przycisk i jaki suwak? Nic takiego nie mam

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstêpie czasu. Posty sklejone. // Undisputed
Laki1231 [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 06:06   Postaw piwo autorowi tego posta

xJAmaTOx, te¿ nie a to pierwsze to do jakiej¶ nawigacji nokii lol xd

xJAmaTOx [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 06:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzyma³ 1 piw(a)
opanujshock, spróbuj tego drugiego sposobu .. Laki dobrze gada .

opanujshock [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 06:14   Postaw piwo autorowi tego posta
Opis:
  • opanujshock, wgrywasz softa phoenixem w trybie dead phone. Nokia 500 nie ma klawisza aparatu wiêc nie wiem jak hard reset

Tyle ze na blue nokia nie ma softu do tej nokii
chucky [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 06:15   Postaw piwo autorowi tego posta

opanujshock, to ¶ci±gnij przez navifirm

Laki1231 [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 06:18   Postaw piwo autorowi tego posta

I phoenixem 2011 bo 2010 nie widzi tej nokii

opanujshock [Nokia 500] Jak omin±æ/usun±æ kod zabezpieczaj±cy? Napisany: 02 Sty 2012 06:22   Postaw piwo autorowi tego posta
mam 2011 (z sierpnia). Navifirm widzi tylko Autonawigacje nokia 500, podalem rm tej nokii (rm-750) i nie ma nic, mam wersje 1.3

Edit: Ok mam co¶ tylko teraz skad mam wiedziec jaki soft sciagnac, jezeli ich tu tyle wersji
1 2 »