| Autor | Wiadomo¶æ | |
|---|---|---|
| opanujshock | |
|
| Witajcie, kodu zabezpieczajacego do swojej nokii 500. Czy mozna go jakos ominac/zresetowac/usunac ? Probowalem wykryc tel Phoneixem, NSS i nic. Szukalem sposob na IMEI takze nic. Probowalem kilku kombinacji do hard resetu na wylaczonym tel takze nic (czy trzeba miec do tego baterie naladowana conajmniej do 50 %?). Jezeli znacie jakies kombinacje/sposob, prosze o pomoc. | ||
| Laki1231 | |
|
| opanujshock, wgrywasz softa phoenixem w trybie dead phone. Nokia 500 nie ma klawisza aparatu wiêc nie wiem jak hard reset | ||
| xJAmaTOx | |
|
| Hard reset: Wy³±cz Nokie i trzymaj±c górny przycisk przesuñ suwak z pozycji 0-1 (bedziesz mia³ 5 sekund zeby dotkn±æ ekranu aby wywo³aæ menu) . _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xJAmaTOx, no chyba nie do koñca, bo trzymam power ca³y czas to tel siê restartuje, podwójnie wibruje | ||
| xJAmaTOx | |
|
| No okk.. Spróbuj jeszcze Na wy³±czonym telefonie trzymaj oba klawisze g³o¶no¶ci, spust blokady i w³±cz telefon . Gadaj czy dzia³a . _________________ |
||
| opanujshock | |
|
Opis:
edit: Opis:
Jaaki gorny przycisk i jaki suwak? Nic takiego nie mam Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstêpie czasu. Posty sklejone. // Undisputed |
||
| Laki1231 | |
|
| xJAmaTOx, te¿ nie a to pierwsze to do jakiej¶ nawigacji nokii lol xd _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| opanujshock, spróbuj tego drugiego sposobu .. Laki dobrze gada . _________________ |
||
| opanujshock | |
|
Opis:
Tyle ze na blue nokia nie ma softu do tej nokii |
||
| chucky | |
|
| opanujshock, to ¶ci±gnij przez navifirm _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| I phoenixem 2011 bo 2010 nie widzi tej nokii _________________ |
||
| opanujshock | |
|
| mam 2011 (z sierpnia). Navifirm widzi tylko Autonawigacje nokia 500, podalem rm tej nokii (rm-750) i nie ma nic, mam wersje 1.3 Edit: Ok mam co¶ tylko teraz skad mam wiedziec jaki soft sciagnac, jezeli ich tu tyle wersji |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracowaæ ostrze¿enie?Tutaj dowiesz siê w jaki sposób usunaæ t± czerwon± cyferke :P |
Og³oszenia | lui754 | |
Jak instalowaæ tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomoc± Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalowaæ gry/aplikacjePoradnik przedstawiaj±cy wszystkie metody |
Pozosta³e | drago_o | |
Jak awansowaæ na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Og³oszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wy¶wietlaczu - usuniêcie problemu |
Pozosta³e | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomoc± programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomoc± Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomoc± Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
jak omin±æ kod zabezpieczaj±cy? |
Pytania i Problemy z telefonami | ganjaq | |