Autor Wiadomość
guandi [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 01:44 [NOKIA 500] Jak wgrywać gry?   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, jak w temacie, jak wgrać na smarfona - Nokia 500 gry? Mam program Nokia Ovi Sutie, i tam nie ma opcji wrzucania na telefon gier ani aplikacji, tylko zdjęcia i muzykę. Ma ktoś jakiś pomysł?
Laki1231 [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 01:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Ściągasz grę na telefon, kopiujesz do folderu INNE żeby bałaganu nie robić i instalujesz rzez dowolny menażer plików. Na tym telefonie gry HD nie działają bo nie ma GPU.

guandi [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta
- dotykowy ekran
- wyświetlacz LCD 3,2"
- System operacyjny Symbian Anna
- Procesor 1GHz
- Pamięć wbudowana 2 GB (max 32GB)
- RAM 256 MB
- Aparat 5 Mpix
- Rozbudowane multimedia

/////

Jakie gry polecasz na ten telefon?

Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson
Laki1231 [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 01:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie wiem nie używam go, możesz testowa gry nigdy nie zaszkodzi. Na n8 to cały szereg bym wymienił tu masz fajny spis, te przy których napisane jest SATIO/VIVAZ pewnie ci wejdą.

http://symbiane.pl/zbior-...lle-vt29153.htm

guandi [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 02:23   Postaw piwo autorowi tego posta
Wgrałem grę Need_For_Speed_Shift_v.1.0.9 do folderu "others" i nie mogę go znaleźć na telefonie!
Laki1231 [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 02:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Others na karcie pamięci czy tel? INNE może pisac po polsku.

guandi [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 02:30   Postaw piwo autorowi tego posta
Wgrałem na MASS MEMORY, mam jeszcze Phone MEMORY, ale tam mam tylko 250mb miejsca.
Laki1231 [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 02:32   Postaw piwo autorowi tego posta

To wchodzisz w mass memory i do folderu do którego wrzuciłeś plik z grą klikasz na niego i instalujesz.

guandi [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 02:38   Postaw piwo autorowi tego posta
Zrobiłem tak i wyskoczył mi błąd przy końcu instalacji...

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://iv.pl/images/99991823036600590857.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

Obrazki umieszczamy w tagu img // Jackson
Laki1231 [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 02:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Masz zainstalować z poziomu telefonu nie komputera.

guandi [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 02:48   Postaw piwo autorowi tego posta
Tylko, ze na telefonie nie mogę tego nigdzie znaleźc, uzywałem nawet wyszukiwarki wgranej w telefon..

Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson
Laki1231 [NOKIA 500] Jak wgrywać gry? Napisany: 27 Lis 2011 02:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Włączasz menadżer plików przechodzisz na pamięć masową i otwierasz folder do którego skopiowałeś, folder others może być po polsku jak inne. Wtedy w niego wchodzisz i instaujesz grę, Jak nie to wrzuć bezpośrednio na pamięć bez folderów.