| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| guandi | |
|
| Witam, jak w temacie, jak wgrać na smarfona - Nokia 500 gry? Mam program Nokia Ovi Sutie, i tam nie ma opcji wrzucania na telefon gier ani aplikacji, tylko zdjęcia i muzykę. Ma ktoś jakiś pomysł? | ||
| Laki1231 | |
|
| Ściągasz grę na telefon, kopiujesz do folderu INNE żeby bałaganu nie robić i instalujesz rzez dowolny menażer plików. Na tym telefonie gry HD nie działają bo nie ma GPU. _________________ |
||
| guandi | |
|
| - dotykowy ekran - wyświetlacz LCD 3,2" - System operacyjny Symbian Anna - Procesor 1GHz - Pamięć wbudowana 2 GB (max 32GB) - RAM 256 MB - Aparat 5 Mpix - Rozbudowane multimedia ///// Jakie gry polecasz na ten telefon? Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie wiem nie używam go, możesz testowa gry nigdy nie zaszkodzi. Na n8 to cały szereg bym wymienił tu masz fajny spis, te przy których napisane jest SATIO/VIVAZ pewnie ci wejdą. http://symbiane.pl/zbior-...lle-vt29153.htm _________________ |
||
| guandi | |
|
| Wgrałem grę Need_For_Speed_Shift_v.1.0.9 do folderu "others" i nie mogę go znaleźć na telefonie! | ||
| Laki1231 | |
|
| Others na karcie pamięci czy tel? INNE może pisac po polsku. _________________ |
||
| guandi | |
|
| Wgrałem na MASS MEMORY, mam jeszcze Phone MEMORY, ale tam mam tylko 250mb miejsca. | ||
| Laki1231 | |
|
| To wchodzisz w mass memory i do folderu do którego wrzuciłeś plik z grą klikasz na niego i instalujesz. _________________ |
||
| guandi | |
|
| Zrobiłem tak i wyskoczył mi błąd przy końcu instalacji... <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://iv.pl/images/99991823036600590857.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Obrazki umieszczamy w tagu img // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Masz zainstalować z poziomu telefonu nie komputera. _________________ |
||
| guandi | |
|
| Tylko, ze na telefonie nie mogę tego nigdzie znaleźc, uzywałem nawet wyszukiwarki wgranej w telefon.. Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Włączasz menadżer plików przechodzisz na pamięć masową i otwierasz folder do którego skopiowałeś, folder others może być po polsku jak inne. Wtedy w niego wchodzisz i instaujesz grę, Jak nie to wrzuć bezpośrednio na pamięć bez folderów. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |