| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pawlo9797 | |
|
| WITAM Mam NOKIE 500 w sieci ORANGE . Nie wiem jak zmienić klawiature z qwerty na normalnom (alfanumeryczną) . THX za odpowiedzi . Pozdrawiam PS: Jeśli się nie da to słyszałem że można pobrać taką ale z kąd?? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Ortografia, przeglądarka chyba ci podkreśla błędy w pisowni??. // sadam81 |
||
| xJAmaTOx | |
|
pawlo9797, popraw błędy Poszperaj w ustawieniach wiadomości albo gdzieś czymś przełącz.. na pewno można zmienić bo na stronie producenta pisze że posiada klawiaturę QWERTY i alfanumeryczną. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Odpalasz sms, i jak masz qwerty. To ostatni rząd, pierwszy od dołu. Druga ikonka od prawej strony takie kreseczki jakby klikasz i wybierasz Klaw. alfanumeryczna _________________ |
||
| pawlo9797 | |
|
Laki1231 WIELKIE Dzięki Na innych postach kazali mi coś pobierać Pozdrawiam Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[C6-00] Jak przestawić klawiaturę na QWERTY? |
Pytania i Problemy z telefonami | GP Jumbo | |