| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| t360 | |
|
| witam ma ktoś z was może jakieś gierki na n 500 bo te które wgrywałem nie działają , z góry wielkie dzięki. |
||
| patrikos23 | |
|
| Złam symbiana i wtedy wgrywaj gry-wówczas będą działać _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Patrikos nie chodzie o to bo długo Cię nie było. Bella ma poprawić działanie telefonu. Wejdą wszystkie gry z działu s60v5 i s^3 oprócz gier hd i aplikacji wymagających gpu _________________ |
||
| RafelS | |
|
| Otóż to, 500-ka nie ma procesora graficznego (gpu) i żadne gry w sisach w 3d nie będą działały. Niestety możesz zapomnieć o tytułach typu Angry Birds itp. Mimo, że ten model Nokii ma lepsze pozostałe podzespoły niż moja N8, brakuje mu płynności animacji np. w menu czy podczas przewijania. Nie wiem czy Belle poprawi coś w tej sprawie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Lepsze? To nawet gpu nie ma. A cpu to puste mhz. Symbian w n8 na gpu leci dlatego jest płynny. Po starcie cpu w tel jest ledwo co używane. _________________ |
||
| RafelS | |
|
| Wiem, dlatego N8 działa dużo płynniej od 500. Nie twierdzę w poprzednim poście, że jest inaczej. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ale ja ci nic nie zarzucam. Tylko 500 moi zdaniem nie ma nic lepszego. Nawet jak ma wiecej ramu to nica tego na tym tel. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |