| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ludwik | |
|
| Witam. Niedawno kupilem telefon Nokia 500 i mam pewien problem. Wgralem na karte pamieci ok. 160 utworow w mp3, odtwarzacz normalnie je odczytal, ale niektore z nich sa jakby uciete. Brakuje np polowy utworu. Idzie do pewnego momentu i nagle np w 35 sekundzie przeskakuje do 02:12... Da sie cos z tym zrobic? Z gory dziekuje za odpowiedz. EDIT: Zle opisalem problem. Czas nie przeskakuje, tylko w miejsce np 5 sekundy wskakuje czesc utworu z 01:12 itd. |
||
| xdomino996 | |
|
Nie jestem pewien czy to będzie to ale możliwe że karta pamięci jest uszkodzona moja siostra miała dość podobny problem na Xperii X10 MP pomimo różnych systemów. U niej wyglądało to troche inaczej tzn grała muzyka i np jak był czas utworu 1:48 to leciała muzyka z innego utworu a koło 1:56 było już ok ale tamten fragment zaginął . Sprawdź też czy zdjęcia są normalne bo jak je przycina i nie których nie może odtworzyć to jest to prawie na pewno wina karty. Mam jeszcze pytanie ile ta 500 ma pamięci wewnętrznej?_________________ |
||
| ludwik | |
|
| Wlasciwie karta jest dosc stara. I czasami tez wystepuje takie cos, ze z jednego utworu fragmenty przechodza na drugi. Do tego na poczatku telefon nie chcial czytac tej karty. Pamiec wewnetrzna... pamiec telefonu to jakos ponad 200mb, pamiec masowa telefonu 2gb i karta pamieci 2gb | ||
| xdomino996 | |
|
| Radze sprawdzić ta kartę u kogoś jeszcze, teraz wszystko leci prawie na micro SD to ciężko nie będzie. A pliki wrzuć na pamięć telefonu i sprawdź czy to samo występuje. Ale jednak stawiam na tą kartę _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja stawiam na kartę ale mam pytanie czy kopiujesz to na tel w trybie pamięć masowa czy pc lub ovi suite, jeśli jedno z dwóch ostatnich to wina kopiowania bo on to niby konwertuje i takie bugi powstają na n8 mam tak samo. W trybie masowej jest ok. A jak włączysz tą piosenkę na kompie z karty to działa? Jeśli tak to soft może być przyczyną. _________________ |
||
| ludwik | |
|
| Nie, po zgraniu na komputer utwory tez sa uskodzone. | ||
| Laki1231 | |
|
| Sformatuj kartę tylko nie wybieraj szybkie, skopiuj od nowa, nowe utwory i sprawdź jak się tel zachowa _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia Belle 111.020.0059 dlaNokia 500 w Nokia Suite |
Newsy | Laki1231 | |
[Nokia 500] i [Nokia E51] Nie wykrywa karty sim |
Pytania i Problemy z telefonami | Natheds | |
[N8] Dodawanie utworów w odtwarzaczu muzyki |
Pytania i Problemy z telefonami | omegadoom | |
[Nokia 500 vs. Nokia X2-00] Którą wybrac? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Raven1911 | |
Nowy sposób na przełączanie utworów na iOS |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |