| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dubal1995 | |
|
| Witam , mam problem ze swoją nokia 500 gdyż gdy ją włącze po kilku sekundach ona poprostu się wyłącza i tak jest w kółko bez przerwy wie moze ktos jak doradzic ? Nazwa tematu poprawiona wed³ug punktu 1.1 regulaminu tego dzia³u. // Undisputed |
||
| Casaya | |
|
| Musisz przeinstalowac softa.nie masz zapchanej pamieci telefonu? moze ram brakowac dlatego tak sie zachowuje. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak bez karty pamięci się nie włączy to wgraj softa phoenixem http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm i fromat karty pamięci _________________ |
||
| dubal1995 | |
|
| hmm , to było tak ze miałem zapchaną pamięc C:/ .. i miałem wtedy ze 3 mb wolnego udało mi sie jakos zrobic tak ze mam teraz przeszło 20 mb i komunikat juz nie wyskakuje zrobie jak mi napisaliście a jak nie to oddam go na gware ;p edit: a moge prosic jakis link na aplikacje pozwalająca wgranie softa i opis do niego ??? Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstêpie czasu. Posty sklejone. // Undisputed |
||
| Laki1231 | |
|
| Nad twoim drugim postem jest link tam wszystko dałem opisane _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
nokia 5800 wyłącza się lub........ |
Pytania i Problemy z telefonami | trufel | |
Nokia c5-00 - problem z budzikiem, telefon się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | andrev6 | |
telefon nokia n73 samoczynnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | dommar | |
[Nokia 500] Zagrzała się bateria (BL 4U) |
Pytania i Problemy z telefonami | dustan | |
[Nokia 500] Gry się nie włączają |
Pytania i Problemy z telefonami | Likaon | |