| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Robek | |
|
| Czy da się jakoś zmienić znaczek "@" na klawiaturze qwerty na znaczek "?". Ponieważ małpy nie używam w ogóle, a znak zapytania by się przydał. Język pisanego tekstu mam ustawiony na angielski. | ||
| xJAmaTOx | |
|
| Wiem ze był taki program na Andka że można dostosować sobie klawiaturę jak chcemy.. ale nie pamiętam nazwy. _________________ |
||
| Robek | |
|
| Ale niestety nie mam androida, więc nie wiele mi to pomogło.. | ||
| Szymon035 | |
|
| Ale czemu wy piszecie o androidzie jak on ma symbiana? | ||
| xJAmaTOx | |
|
| bo jakby ktoś znał nazwę tej aplikacji na andka to by się poszukało alternatywy na symbiana.. _________________ |
||
| Robek | |
|
| myślałem raczej, że da się to jakoś ustawić z poziomu telefonu, żeby nie bawić się w ściąganie programów mniej lub bardziej pomocnych. | ||
| Casaya | |
|
| Robek, nigdy nie slyszalem o takiej aplikacji. i na 99 procent nie da sie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nokia nie android moim zdaniem nie da sie samemu. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Jedynie wgranie softa, ustaw język pisanego textu na polski. Jeśli się nie da polskiego, wgraj nowego softa. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm _________________ |
||
| Robek | |
|
Na Polski mogę, ale nie potrzebuję literek ą, ę, ł, dlatego mam język pisanego tekstu Angielski. No ale jak się nie da no to trudno jakoś z tym będę żył |
||
| Casaya | |
|
| Robek, nie masz za wielkich wymagan?? nie potrzebujesz ą, ę, ł, a inne chcesz zamieniac... no nie da sie. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia Belle 111.020.0059 dlaNokia 500 w Nokia Suite |
Newsy | Laki1231 | |
[Nokia 500] i [Nokia E51] Nie wykrywa karty sim |
Pytania i Problemy z telefonami | Natheds | |
[Nokia X6] Zmiana pc i zaktualizowanie |
Pytania i Problemy z telefonami | VJimi12V | |
[Nokia 500 vs. Nokia X2-00] Którą wybrac? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Raven1911 | |