| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| silverlimp | |
|
| Witam. Jest to mój pierwszy telefon na symbianie.Będę wdzięczny za parę odpowiedzi. - Jak zrzucić z komputera zdjęcia razem z folderami ? Wgrałem pare folderow z foto ale w telefonie widać je wszystkie razem a nie we folderach. - czy da sie zastrzezyc numer ? - Czy da sie przeniesc smsy z sony ericssona k800i na nokie 5230 ? mam troche waznych wiadomosci i chcialbym je przeniesc. - Czy jest program dzieki ktoremu bede mial jak w avilli 2 lub 3 wirtualne pulpity i robic na nich skróty - Czy sa widzety latwo dostepne bez hackowania symbiana ? Pozdrawiam |
||
| Jack | |
|
| 1. Skorzystaj z nokia pc suite 2. Ustawieniach powinieneś mieć opcję wysyłanie mojego id. Jeżeli chcesz zastrzec wybierz nie 3. Nie da rady. Jeżeli masz je na sim to możesz zmienić karty 4. Do skrótów możesz użyć programu smart settings 5. Raczej nie ma _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| silverlimp | |
|
| Korzystam wlasnie z nokia pc suite ale nie mam zdjec we folderach mimo ze przesylam w nich foto.Wszystko jest razem luzne. | ||
| Jack | |
|
| To nie możesz skopiować folderów? Czy w telefonie otwierasz zdjęcia za pomocą galerii? _________________ |
||
| silverlimp | |
|
| Tak wchodze do galerii i tam mam wszystko.Z komputera przeslalem wlasnie 3 folery z foto i 2 foldery z video. I wszystko mam w galerii luzem bez zadnych folderow |
||
| Jack | |
|
I niestety inaczej nie będzie ;( każdy s60v3 tak ma i nie tylko _________________ |
||
| silverlimp | |
|
masakra jedyna opcja to wgrac z 1 folderu dac opcje zaznacz wszystko i przenies do folderu potem tak zrobic z nastepnymi ehh..A czy sie da ustawic jakas ikone danego folderu w galerii ? bo teraz mam 5 folderow ale tak naprawde nie wiem ktory jest jakim bo ikony sa takie same |
||
| Jack | |
|
Chodzi ci o ikonę albumu _________________ |
||
| silverlimp | |
|
Zaczynam zalowac ze kupilem ten fon |
||
| silverlimp | |
|
Zeby nie pisac nowego tematu. Odswieze ten Dziekuje za porady teraz symbian staje sie lepszy Szukam jeszcze :1.Aby miec 2 pulpity 2.Zabezpieczyc folder na haslo oraz ukryc pliki 3.Odtwarzacz muzyki 4.Wylaczanie czasowe telefonu. Wiem ze moge instalowac i probowac czy jakis wejdzie na nokie 5230 ale ostatnio zainstalowalem taki na probe i telefon zaczal szalec a tego bym juz nie chcial. Bede wdzieczny za info |
||
| Jack | |
|
| 1. Nie rozumiem zbyt. Chcesz mieć nakładłe na pulpit w stylu vhome? Czy może drugi tryb gotowości np za pomocą smart work space? 2. Folderu nie da się zabezpieczyć, jedynie aplikacje używając advanced device locks 3. Ttpod, lcg jukebox 4. Raczej też nie znajdziesz. Masz program do wyłączania telefonu a ustawionej przez siebie godzinie. Nie pamiętam jak się nazwał _________________ |
||
| silverlimp | |
|
| vhome dodaje pasek z tego co czytalem , work space nie moge znalezc wiec nie wiem jak dziala.Avila jak sie nie myle ma 2 lub 3 pulpity.przesuwam pulpit i mam kolejny na ktorym moge dodac skroty kolejne. Szkoda ze nie pamietasz nazwy programu do wylaczania telefonu o danej porze. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
pare pytań początkującegopytanie początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | Puszek | |
[C6] Kilka pytań początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | Latek | |
[C6] Pare pytań odnośnie użytkowania telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | tasakamana | |
[5230] Alarm budzika i kilka innych pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | 20rafalo | |
[Nokia N8] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |