Autor Wiadomość
silverlimp Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 14 Sie 2010 11:39 Nokia 5230 pare pytań początkującego   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam.
Jest to mój pierwszy telefon na symbianie.Będę wdzięczny za parę odpowiedzi.
- Jak zrzucić z komputera zdjęcia razem z folderami ? Wgrałem pare folderow z foto ale w telefonie widać je wszystkie razem a nie we folderach.
- czy da sie zastrzezyc numer ?
- Czy da sie przeniesc smsy z sony ericssona k800i na nokie 5230 ? mam troche waznych wiadomosci i chcialbym je przeniesc.
- Czy jest program dzieki ktoremu bede mial jak w avilli 2 lub 3 wirtualne pulpity i robic na nich skróty
- Czy sa widzety latwo dostepne bez hackowania symbiana ?

Pozdrawiam
Jack Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 14 Sie 2010 12:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
1. Skorzystaj z nokia pc suite

2. Ustawieniach powinieneś mieć opcję wysyłanie mojego id. Jeżeli chcesz zastrzec wybierz nie

3. Nie da rady. Jeżeli masz je na sim to możesz zmienić karty

4. Do skrótów możesz użyć programu smart settings

5. Raczej nie ma

Autor postu otrzymał pochwałę.
silverlimp Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 14 Sie 2010 12:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Korzystam wlasnie z nokia pc suite ale nie mam zdjec we folderach mimo ze przesylam w nich foto.Wszystko jest razem luzne.
Jack Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 14 Sie 2010 03:02   Postaw piwo autorowi tego posta

To nie możesz skopiować folderów? Czy w telefonie otwierasz zdjęcia za pomocą galerii?

silverlimp Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 14 Sie 2010 07:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak wchodze do galerii i tam mam wszystko.Z komputera przeslalem wlasnie 3 folery z foto i 2 foldery z video.
I wszystko mam w galerii luzem bez zadnych folderow kod emotikony: :/
Jack Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 14 Sie 2010 09:13   Postaw piwo autorowi tego posta

I niestety inaczej nie będzie ;( każdy s60v3 tak ma i nie tylko kod emotikony: :(

silverlimp Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 14 Sie 2010 10:06   Postaw piwo autorowi tego posta

masakra kod emotikony: :/ jedyna opcja to wgrac z 1 folderu dac opcje zaznacz wszystko i przenies do folderu potem tak zrobic z nastepnymi ehh..

A czy sie da ustawic jakas ikone danego folderu w galerii ? bo teraz mam 5 folderow ale tak naprawde nie wiem ktory jest jakim bo ikony sa takie same kod emotikony: :/
Jack Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 14 Sie 2010 11:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Chodzi ci o ikonę albumu kod emotikony: :?: może znów cię nie pociesze ale również się nie da kod emotikony: xD

silverlimp Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 15 Sie 2010 12:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Zaczynam zalowac ze kupilem ten fon kod emotikony: :P
silverlimp Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 16 Sie 2010 11:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Zeby nie pisac nowego tematu. Odswieze ten kod emotikony: :)

Dziekuje za porady teraz symbian staje sie lepszy kod emotikony: :D Szukam jeszcze :

1.Aby miec 2 pulpity

2.Zabezpieczyc folder na haslo oraz ukryc pliki

3.Odtwarzacz muzyki

4.Wylaczanie czasowe telefonu.

Wiem ze moge instalowac i probowac czy jakis wejdzie na nokie 5230 ale ostatnio zainstalowalem taki na probe i telefon zaczal szalec a tego bym juz nie chcial.
Bede wdzieczny za info
Jack Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 17 Sie 2010 09:57   Postaw piwo autorowi tego posta

1. Nie rozumiem zbyt. Chcesz mieć nakładłe na pulpit w stylu vhome? Czy może drugi tryb gotowości np za pomocą smart work space?

2. Folderu nie da się zabezpieczyć, jedynie aplikacje używając advanced device locks

3. Ttpod, lcg jukebox

4. Raczej też nie znajdziesz. Masz program do wyłączania telefonu a ustawionej przez siebie godzinie. Nie pamiętam jak się nazwał kod emotikony: :(

silverlimp Nokia 5230 pare pytań początkującego Napisany: 17 Sie 2010 11:49   Postaw piwo autorowi tego posta

vhome dodaje pasek z tego co czytalem , work space nie moge znalezc wiec nie wiem jak dziala.Avila jak sie nie myle ma 2 lub 3 pulpity.przesuwam pulpit i mam kolejny na ktorym moge dodac skroty kolejne.

Szkoda ze nie pamietasz nazwy programu do wylaczania telefonu o danej porze.