| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| motyl22 | |
|
| co ustawic w noki 5230 aplikacje , lokalizcja , ustalanie pozycji , serwer ustalania pozycji , punkt dostępu i teraz w mojej n 5230 mam ustawione ggprs internet a w drugiej nie ma nawet takiej opcji ale zato sa takie heyahmms,heyahmms(01),wap(01)(,mms(01)internet(01)blueconnet,eramms,era internet co mam ustawic żeby nawi ruszyła bo w tej chwili jest info oczekiwanie na gps Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 |
||
| Casaya | |
|
| masz wogole ściągnięte mapy? _________________ |
||
| motyl22 | |
|
| tak skopiowałem ze swojej n 5230 na karte | ||
| Casaya | |
|
| to zależy czy chcesz używać internetu do ustalania twojej pozycji.jak używasz neta z telefonu to będzie jadło ci kasę.chcesz tego? _________________ |
||
| motyl22 | |
|
| nie nie chce mam już wszystko poustawiane, żeby było offline natomiast fon jest nowy i nie łączy mi się z satelitą w ogóle | ||
| Casaya | |
|
| ja mam ustawione lokalizacja-----ustalanie pozycji-----metody ustalania pozycji wspomaganie GPS zintegrowany gps wi-fi bazujaca na sieci serwer ustalania pozycj: serwer pozycjonowania(automatycznie) punkt dostepu (nalezy okreslic) adres serwer (supl.nokia.com) u mnie chodzi offline. teraz wejdz w lokalizacje-----dane GPS-----Pozycja------opcje-----status satelity TUTAJ MUSI ZNALEZC SATELITY,JAK BEDA W KOLORZE NIEBIESKIM TO ZNACZY ZE GPS ZNALAZL POZYCJE. _________________ |
||
| motyl22 | |
|
radziubaker punkt dostepu (nalezy okreslic) i o to mi chodziło co należy tam ustawić ja mam u siebie gprs internet i śmiga w innym jest sam internet i tez śmiga, dziekuje za fatyge te informacje bardzo sie przydały ja tam jestem usatysfakcjonowany |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia 5230 problem z GPS i mapami Garmina |
Pytania i Problemy z telefonami | struku | |
Nokia 5228 tańszą wersją 5230 bez 3G i GPS |
Newsy | Jack | |
Nokia Maps 3.09 - wskazówki i porady |
Newsy | Laki1231 | |
Nowe polskie wskazówki głosowe do Nokia Maps |
Newsy | Laki1231 | |
[5230] Darmowy GPS |
Pytania i Problemy z telefonami | Ruudziol | |