| Temat Zamknięty przez: v1sioN |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Linean | |
|
| Witam Zakupiłem sobie nokie tą co w tytule i jest to pierwszy telefon z symbianem jaki mam . Mam pytanie co daje złamanie symbiana , jak sie je wykonuje , czy jest jakieś ryzyko , czy trace gwarancje ?? Czekam na odpowiedzi na któreś z tych pytań. PZDR Edit: Doczytałem co daje odblokowanie i że jest ono możliwe za pomocą programu HelloOx2 . Jak go podpisać i co dalej robić ?? Edit2: Dobra jeszcze bardziej zawężam pytanie moge zrobić tak http://symbiane.pl/5800-h...hlight=helloox2 ???? |
||
| chucky | |
|
| złamanie symbiana daje to że można instalować niepodpisane aplikacje , gwarancji się nie traci bo robisz format i po łamaniu nie ma śladu, certyfikat do podpisania musisz sobie wyrobić na opda lub Imobile i nim podpisać helloOXa2 _________________ |
||
| Linean | |
|
| Na nokie 5530 HelloOX2 2.02 będzie ok ?? | ||
| chucky | |
|
| tak będzie ok _________________ |
||
| luks121983 | |
|
| ja zlamalem symbiana w noki 5800 poprzez wyrobienie cer... na imobile a dokladny sposub znalazlem na Pobieranie / Download:
|
||
| v1sioN | |
|
| Tu macie wszystko: Pobieranie / Download:
A tu dla osób które nie mają wyrobionego certyfikatu: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| v1sioN | |
|
| Temat stoi już nieaktywny, odpowiem Ci na Twoje pytania i zamykam temat (Mój poprzedni post zawiera aplikacje, oraz bezpośrednie podpisywanie aplikacji) Linean napisał/a:
1. Możliwość instalacji niepodpisanych aplikacji, dostęp do folderów systemowych. 2. Wszystko odbywa się automatycznie. 3. Nie ma żadnego ryzyka. 4. Nie tracisz gwarancji, ponieważ nowy HelloOX2 posiada opcje unistall'u (A gdybyś nadal miał jakieś obawy wystarczy format telefonu) HelloOX'a podałem wyżej. Pozdrawiam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[5530 XM] Czy da się zainstalować symbian belle ? |
Pytania i Problemy z telefonami | mp345 | |
Nokia o przyszłości Symbian: nowy interfejs Symbian^3 wraz z |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia 5800 oraz Nokia 5530 z nowym oprogramowaniem |
Pozostałe | ramzestoja | |
Nokia 5530 TV-OUT |
Pytania i Problemy z telefonami | sliwa38 | |