| Temat Zamknięty przez: d00b |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nokia5800 | |
|
| Witam! Mam Nokie 5800 v40.0.005 (najnowsze), RM-356. Po kilku obejrzanych filmikach na youtubie i przeczytaniu postu jednego z forów zrozumiałem że nie mam tego co powinienem mieć po zaktualizowaniu do 40.0.005 (chodzi mi o pulpit). Oto przykładowy filmik : http://www.youtube.com/wa...feature=related , a to jest post z forum centrum-mobile.pl (LINK: http://tnij.org/fm405): użytkownik Orqa napisał: "(...) no więc tak, oprogramowanie wgrałem dopiero dziś, (...blablabla ;p...). podam może po parę plusów i minusów v40. +kinetyczne przewijanie oczywiście. +widżet muzyki (lecz jest on strasznie niedopracowany... nie dość, że brzydki to wyświetlanie okładek fatalne i przy szybszym przewijaniu wyłącza nam muzykę.. brakuje także przewijania piosenki trzymając ">>" i jakiegoś przycisku który zaprowadzi nas do biblioteki [bez tego jesteśmy zmuszeni nacisnąć na "XpressMusic" i wybrać nutkę] ... cóż) no ale sam +, że coś takiego stworzyli w Tubie +Powiększenie liter w QWERTY (znaczy się po zaznaczeniu litery, nad nią wyskakuje nam ona w nieco większych rozmiarach niż w starym v30) +Pasek kontaktów połączony ze skrótami (dla mnie akurat przydatne narzędzie) +odbieranie rozmów i budzik (przynajmniej w kieszeni połączenie nie zostanie odebrane jak dotychczas, gdyż parę razy (nie wiele) udało mi się dokonać takiego wyczynu ;p) +rotacja telefonu przy pisaniu (chyba największy + razem z kinetykiem ;p) (...)" PS. oto screeny z mojego fona: |
||
| pablo19_1f | |
|
| hmm.. moze w ustawieniach musisz zmienic na inny "aktywny tryb gotowosci" u mnie w muzycznej 5630 mam mozliwosc przelaczenia miedzy takim widokiem jak masz Ty, a takim jak na filmiku (pomimo, ze nie mam dotykowego i jest to s60v3, to w tym telefonie jest wlasnie taki tryb gotowosci") | ||
| nokia5800 | |
|
pablo może się mylę, ale wydaje mi się ze w mojej nokii niema takiej opcji...jest tylko coś takiego jak na screenie-Temat ekranu głównego i kiedyś tam miałem opcje pasek skrótów i chyba pasek kontaktów a teraz zostało tak jak na screenie |
||
| chucky | |
|
| możesz zaktualizować softa do v50 _________________ |
||
| nokia5800 | |
|
| Jak?! Sprawdzałem i niema dostępnych nowych aktualizacji...poza tym powinno zadziałać tez na tej akt. | ||
| chucky | |
|
| nokia5800, a masz brandowany soft? Jeżeli nie to możesz zmienić product code telefonu i zaktualizować do v50 _________________ |
||
| Jack | |
|
| Soft możesz wgrać np za pomocą phoenix lub navfirm _________________ |
||
| nokia5800 | |
|
| ok...ale mam 2 pytania: 1)Czy ten fm v50 jest po polsku? 2)Skąd go można pobrać? |
||
| Jack | |
|
| Z nsu lub za pomocą navfirm czy phoenix. Jeżeli masz polski product code to zakualizujesz go na polski _________________ |
||
| chucky | |
|
| 1. jak zmienic na polskie pc to będzie po polsku 2. najprościej to przez nokia software updater _________________ |
||
| nokia5800 | |
|
| Mam Nsu i przed chwilą zaktualizowałem fona ale nadal jest to v40.0.005 i pisze, że niema nowszej akt. PS. Wolał bym jednak zrobić to jakoś nsu ponieważ nie używam i nie używałem nigdy innego oprogramowania do akt. Dodaje screen Nie wiem czy jest brandowany od nowości tylko wgrywam aktualizacje i dzialało... |
||
| v1sioN | |
|
| Jeżeli nie masz nowości z softu 40+ zrób hard reset telefonu. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nowy firmware 50.0.005 dla Nokia 5800 |
Pozostałe | Jack | |
[Nokia 5800] Karta pamięci - komunikat brak dostępu |
Pytania i Problemy z telefonami | borek691 | |
[X6, 5800] Nielimitowana ilość widgetów na pulpicie |
Modyfikacje | gargusio | |
Hackowanie nokii 5800 z softem v40!! |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |