| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| borek691 | |
|
| Witam! Mam problem z moja nokia. Dzisiaj odebrałem ją z naprawy i gdy przełożyłem karte sim do niej to zaczęła mi migać koperta w gornym rogu ekranu. I gdy naciskam na nia to pisze ze pamiec sim pelna. nie rozumiem tego. | ||
| Casaya | |
|
pamieć sim pełna znaczy ze jest pełna.... mozesz miec na karcie sim chyba 100 kontaktów i iles tam smsów. przerzuć wszystko z pamieci karty sim na pamiec telefonu i powinno byc ok _________________ |
||
| borek691 | |
|
Tyle to ja wiem że jest pełna. ale przeniosłem wszystko do pamieci telefonu i dalej miga. . ._________________ |
||
| Casaya | |
|
| przenieś i najlepiej skasuj co jest na karcie sim.nie wiem co tam możesz miec.kontakty i sms tylko. _________________ |
||
| borek691 | |
|
| Dobra udało mi się. Trzebab było usunąć wiadomosci z sim. sorki i dzieki. _________________ |
||
| Casaya | |
|
borek691, tak jak mówiłem zamykam _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[C6] Migająca dioda |
Pytania i Problemy z telefonami | wojjack | |
[E55] Migająca ikona sms |
Pytania i Problemy z telefonami | wojtass21 | |
Nokia 5800 oraz Nokia 5530 z nowym oprogramowaniem |
Pozostałe | ramzestoja | |
Nokia 5800 XM czyżby Nokia strzeliła bubla !! ??Wadliwa seria 5800 XpressMusic |
Newsy | deltanet | |