| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| desay88 | |
|
Witam. Mam problem i nie wiem jak sobie z tym poradzić. W noki 5800 po tym jak padła mi karta pamięci i musiałem ją sformatować przestała mi działać mapa (ta oryginalnie wgrana). Tzn aplikacja "mapy" włącza się i da się podejrzeć widok kontynentu a jak chociaż troche powiekszę to pokazuje sie jasny ekran tak jak by nie było mapy. Próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne ale nic to nie dało. Wiecie jak moge to naprawić?? |
||
| Jack | |
|
| Zrób hard format. Zielona słuchawka+czerwona słuchawka+przycisk aparatu. Telefon musi być wyłączony a bateria naładowana. _________________ |
||
| desay88 | |
|
| Ok. Zrobie to wieczorem jak sie naladuje. A czy utrace wszystkie dane i czy moge sobie zrobic kopie przed tym hard formatem i potem przywrócić? | ||
| Brydol | |
|
| Oczywiście, że możesz. Mndż. plik. -> Kopia zapasowa -> Zawart. kopii zapasowej (tutaj wybierasz, które elementy mają być skopiowane) -> Opcje -> Utwórz teraz kop. zapas. _________________ |
||
| chucky | |
|
| desay88, jak sformatowałeś kartę pamięci to musisz jeszcze raz ściągnąć mapy używając Nokia map Loader na komputer _________________ |
||
| desay88 | |
|
| Pomysł z hard format sie nie udał. dalej nie ma mapy. Leo20 czy mapy moge sciągnąć tą aplikacją co jest w pakiecie Nokia PC Suite? | ||
| chucky | |
|
| desay88, tak, możesz spróbować tym programem z Nokia PC Suite _________________ |
||
| desay88 | |
|
| A możecie mi podać gotowy link bo mam problem ze znalezieniem...? | ||
| desay88 | |
|
| Sciągnełem mapy ovi ale wersja mojego softa jest za stara i nie chce zainatalować | ||
| chucky | |
|
| desay88, no to wgraj nowszy soft i nie pisz post pod postem _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| desay88 | |
|
| Tak zrobie. Dzięki za pomoc leo20 | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[5800] FW z C6 na 5800 - nie działa internet. |
Pytania i Problemy z telefonami | Koli96 | |
[5800] Aparat nie działa , nie odtwarza filmów . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |