| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Grzenio | |
|
| Mam pytanie ile kosztuje wymiana mikrofonu w Nokii 6300 ponieważ spadła już nie raz a teraz jak dzwonie nie słychać mnie. Chyba jest to mikrofon ile kosztuje jego wymiana jeśli miałbym swój? ziomek//"Koszt Wymiany Mikrofona." - Mikrofonu Ta wiem na szybko pisałem _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ok 50 złotych to max.możesz to zrobić sam.kup mikrofon z aukcji i wymień.ja tak zrobiłem w swojej nokii 5800.mikrofon był na wcisk tylko.żadnego lutowania _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| właśnie muszę ja otworzyć i zobaczę jak mikro zamontowany _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jeśli zwykły mikrofon na dwie sprężynka 15zł. Jeśli mikrofon cyfrowy o do tego są dwa to około 50zł i jeśli ktoś wogóle się podejmie tego, bo nie jest to proste. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, chciałem powiedzieć że 50zł w naprawie.a samemu to tylko koszty mikrofonu.najlepiej znajdź na youtube jak się wymienić i podążaj za instrukcja w filmie.ja tak wymieniałem u siebie na początku. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak to będzie cyfrowy to sam nie wymieni mikroskop i niezła precyzja potrzebna:) 3milimetry na 2 ma taki;D itrzeba go wlutować. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, to teraz tylko komis i będzie wiadomo. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Dobra w nim jest ten zwykły mikrofon za około 15zł. Ale jeśli nie działa Ci wcale to może być coś na płycie głównej z tymi tel tak było. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Działał 3 lata spadł z 200 razy na beton itp. i po wczorajszym upadku próbuję dzwonić ja słyszę a mnie nie słyszą. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Spadł to będzie coś na płycie głownej;D _________________ |
||
| Grzenio | |
|
Jeszcze muszę obudowę kupić bo pękła i z dołu nie trzyma _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Tak to jest dac telefon w ręce sadysty [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 03 Cze 2011 03:54 ] Nie rób offtopu. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Wyświetlacze w telefonach Nokia N8 i Nokia C7 do wymiany |
Newsy | Laki1231 | |
pomocy nokia 6300gdzie mogę znalezc jakies sterowniki zeby telefon głośniej grał?? mam nokie 6300 |
Szukam | rysio417 | |
Nokia 6300 odtwarza mp4? |
Pogaduszki | michal7840 | |
Moja Nokia 6300 - Tuning :D |
Nasze telefony | patryk-88 | |
[N95] Dziwne zachowanie mikrofonu |
Pytania i Problemy z telefonami | mloszo | |