| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| zone22 | |
|
| Czy dzięki np takiemu adapterowi <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> będę mógł podłączyć pendrive do telefonu i normalnie odczytywać z niego dane ? Mój telefon to nokia 700. | ||
| Laki1231 | |
|
| zone22, a nie miałeś kabelka w zestawie, powinien być, i to nie jest takie przejście tamte wejście usb nie jest takie ścięte Pobieranie / Download:
Na twojej z aukcji tez powinno działać ale nie jestem pewny _________________ |
||
| zone22 | |
|
| Fragment aukcji którą podałeś: Opis:
Jak sprawdzić czy mój telefon jest kompatybilny ? |
||
| Laki1231 | |
|
| zone22, dowiedz się czy ma USB OTG _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| pio075 | |
|
| Przecież Nokia 700 nie ma USB OTG... Możesz spróbować z podłączaniem ale jeśli fizycznie nie będzie hosta to można zapomnieć o odczycie jakichkolwiek danych. Laki to nie ma znaczenia - to standardowe złącze micro USB - sprawdź kabel do transmisji też jest ścięty. Prostokątny wtyk na przejściówce ma zapewne uniemożliwić podłączanie jej do innych telefonów (czyt. nie Nokia). |
||
| zone22 | |
|
| @UP: właśnie wyczytałem, że ma taką funkcję Pobieranie / Download:
Laki1231, dzięki za pomoc |
||
| Casaya | |
|
| zone22, jeszcze tylko dodam ze ten kabel jest taki sam jak orginalnie jest w nokii n8 z zestawie i ja swojego 8gb pentdrive podlaczam i dziala _________________ |
||
| pio075 | |
|
| Hmmm... a w żadnej specyfikacji się nie chwalą;) Dziwiło mnie to trochę ze względu na fakt że BCM wspiera USB OTG ale zablokować funkcję to dla nich żaden problem No ale skoro instrukcja obsługi tak mówi - to tak jest (a przynajmniej powinno )W takim razie kup kabel podany przez lakiego i działaj |
||
| Laki1231 | |
|
| Ten kabel w zestawie ma być odrazu a nie. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
Opis:
Przejściówka sprzedawana jest oddzielnie, nie ma jej w pudełku, kupujesz na własną rękę. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, nie wiem skąd to masz w N8 jak i E7 było w zestawie _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Laki1231, tutaj jest napisane w instrukcji: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Poznaj Symbian Belle - zrzuty z telefonu Nokia 700 ZetaCAŁKIEM INNY SYMBIAN |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia N8 odczytuje pendrive i inną komórkę przez USB |
Newsy | Jack | |
Nokia Poland prezentuje Symbian Belle na Nokia 700 i 701 |