Autor Wiadomość
Laki1231 Nokia 702T - QWERTY z Anną Napisany: 26 Sie 2011 06:47 Nokia 702T - QWERTY z Anną   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://s1.blomedia.pl/komorkomania.pl/images/2011/08/nokia-702t.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

Ostatnio Nokia zaprezentowała wiele modeli, głównie tych z Symbianem Belle, ale o 702T ze starszą wersją systemu (Anna) było cicho. A przecież ten biznesowy model z klawiaturą QWERTY także ma wiele do zaoferowania. Co dokładnie?

Z wyglądu, nowa propozycja fińskiego koncernu przypomina recenzowaną przez nas niedawno E6, bowiem oprócz podobnego kształtu obudowy oferuje te same:
&#8226;ekran dotykowy 2,46&#8243; 640×480 z Gorilla Glass
&#8226;procesor 680 MHz z dedykowanym układem graficznym
&#8226;256 MB RAM-u
&#8226;8 GB wbudowanej pamięci
&#8226;aparat 8 Mpix bez autofokusa, za to z podwójną diodą LED
&#8226;system Symbian Anna

Gdzie zatem różnice? Te te głównie bateria gorsza bateria Li-Ion 1200 mAh (w E6 &#8211; Li-Pol 1500 mAh) oraz inne wymiary (117,1 x 60,4 x 10 mm). 702T jest też o całe 6 gramów lżejsza (127 g), pozbawiono ją też dwóch przycisków obok joysticka. Wszystko to sprawia, że opisywany model powinien być tańszy od dość kosztownej E6. Telefon powinien pojawić się w sklepach już wkrótce w kolorach czarnym i białym.

Źródło: komorkomania.pl

Marq94 Nokia 702T - QWERTY z Anną Napisany: 26 Sie 2011 07:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Fajny Telefonik : ) Jak wejdzie na rynek to się chyba nad nim zastanowię ;s
Głównie kusi mnie to : D -ekran dotykowy 2,46&#8243; 640×480 z Gorilla Glass oraz Aparacik.

Pozdro.

Grzenio Nokia 702T - QWERTY z Anną Napisany: 26 Sie 2011 09:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Mnie tylko ciekawi ile będzie tańszy bo jak nie zbyt dużo to już lepiej E6 wziąć

elfisher Nokia 702T - QWERTY z Anną Napisany: 26 Sie 2011 10:26   Postaw piwo autorowi tego posta

boli mnie to, ze nokia nie potrafi zrobic chociaz jednego porzadnego smartfona z klawiatura qwerty. dotykowy wyswietlacz i pelna klawiatura to tylko i wylacznie w rozsuwanych telefonach... e7 ma zawiasy ktore sprawiaja wrazenie tandetnych. wygodna i solidna klawiatura jest w c6, ale symbian v5 to porazka. gdyby tylko w e7 ekran nie otwieral sie pod katem...

Casaya Nokia 702T - QWERTY z Anną Napisany: 26 Sie 2011 10:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
elfisher, a nokia n900?full wypas

Laki1231 Nokia 702T - QWERTY z Anną Napisany: 26 Sie 2011 11:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Trochę kanciak n900, a jak złapiesz bricka to 1% szans ze się włączy kiedyś. E7 w tesco oglądałem ja nie odczułem wrażenia tandety. I pod kątem wygodniej pisać jak dla mnie.

elfisher Nokia 702T - QWERTY z Anną Napisany: 26 Sie 2011 11:20   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker, full wypas gdyby nie system.
o e7 caly czas mysle, bo przyzwyczailem sie do qwerty na c6 i nie wyobrazam sobie pisania smsa na wirtualnej klawiaturze. mam za grube palce do tego, na galaxy ace znajomego meczylem sie dobre kilka minut zeby napisac to, co w c6 zajeloby mi kilka sekund...