| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://s1.blomedia.pl/komorkomania.pl/images/2011/08/nokia-702t.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Ostatnio Nokia zaprezentowała wiele modeli, głównie tych z Symbianem Belle, ale o 702T ze starszą wersją systemu (Anna) było cicho. A przecież ten biznesowy model z klawiaturą QWERTY także ma wiele do zaoferowania. Co dokładnie? Z wyglądu, nowa propozycja fińskiego koncernu przypomina recenzowaną przez nas niedawno E6, bowiem oprócz podobnego kształtu obudowy oferuje te same: •ekran dotykowy 2,46″ 640×480 z Gorilla Glass •procesor 680 MHz z dedykowanym układem graficznym •256 MB RAM-u •8 GB wbudowanej pamięci •aparat 8 Mpix bez autofokusa, za to z podwójną diodą LED •system Symbian Anna Gdzie zatem różnice? Te te głównie bateria gorsza bateria Li-Ion 1200 mAh (w E6 – Li-Pol 1500 mAh) oraz inne wymiary (117,1 x 60,4 x 10 mm). 702T jest też o całe 6 gramów lżejsza (127 g), pozbawiono ją też dwóch przycisków obok joysticka. Wszystko to sprawia, że opisywany model powinien być tańszy od dość kosztownej E6. Telefon powinien pojawić się w sklepach już wkrótce w kolorach czarnym i białym. Źródło: komorkomania.pl _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| Fajny Telefonik : ) Jak wejdzie na rynek to się chyba nad nim zastanowię ;s Głównie kusi mnie to : D -ekran dotykowy 2,46″ 640×480 z Gorilla Glass oraz Aparacik. Pozdro. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Mnie tylko ciekawi ile będzie tańszy bo jak nie zbyt dużo to już lepiej E6 wziąć _________________ |
||
| elfisher | |
|
| boli mnie to, ze nokia nie potrafi zrobic chociaz jednego porzadnego smartfona z klawiatura qwerty. dotykowy wyswietlacz i pelna klawiatura to tylko i wylacznie w rozsuwanych telefonach... e7 ma zawiasy ktore sprawiaja wrazenie tandetnych. wygodna i solidna klawiatura jest w c6, ale symbian v5 to porazka. gdyby tylko w e7 ekran nie otwieral sie pod katem... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| elfisher, a nokia n900?full wypas _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Trochę kanciak n900, a jak złapiesz bricka to 1% szans ze się włączy kiedyś. E7 w tesco oglądałem ja nie odczułem wrażenia tandety. I pod kątem wygodniej pisać jak dla mnie. _________________ |
||
| elfisher | |
|
| radziubaker, full wypas gdyby nie system. o e7 caly czas mysle, bo przyzwyczailem sie do qwerty na c6 i nie wyobrazam sobie pisania smsa na wirtualnej klawiaturze. mam za grube palce do tego, na galaxy ace znajomego meczylem sie dobre kilka minut zeby napisac to, co w c6 zajeloby mi kilka sekund... _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia T7-00 i Nokia 702T oficjalnie |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia e6 z ekranem dotykowym i QWERTY |
Newsy | Baton | |
Nokia X2-01 QWERTY dla niewymagających |
Newsy | ramzestoja | |
Nokia X5 kwadratowym smartfonem z QWERTY |
Newsy | Jack | |
Nokia E75 w wysuwaną klawiaturą QWERTY |
Newsy | BoRoS | |