| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Mr.Jack | |
|
| Witam. Mam pare pytań dotyczących tego telefonu. Liczę na waszą pomoc. Mianowicie historia wygląda tak, że wczoraj otrzymałem ten telefon w prezencie. Po zobaczeniu pudełka pierwsze wrażenie było dość nieciekawe. Ponieważ nigdy nie miałem do czynienia z komunikatorem. Tak więc po odpaleniu sprzętu od razu zacząłem grzebać w googlach. Trafiłem na to forum no i jestem. Zainstalowałem oprogramowanie Nokia PC Suite i tyle. Myślałem, że może jest możliwość zainstalowania na telefon jakis tematów,tapet,dzwonków,itd. -macie jakieś stronki z takimi bajerami? -jak już będę miał ową tapete czy cokolwiek to jak to przenieść na telefon ? -oco chodzi z tym symbianem ... i jaki on jest w tym telefonie ? -i czy ten telefon jest dość znośny czy lepiej go sprzedać i kupić inny ? Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. // sadam81 |
||
| Casaya | |
|
| Mr.Jack, o matko... co to za kombajn? NOKIA 9300i - Symbian 7.0s/Series 80 2nd Edition/S80v.2 w życiu ie nie spotkałem z taka maszyną... nie mam zielonego pojecia gdzie szukac tapet do tej zabawki.Ale jutro pogrzebie na ten temat.i cos znajde odnoscie dwóch ostatnich pytan... symbian to system w telefonie nie jest znosny na mój gust... rozdzielczosc 640-200? masakra... nic na to nie dostaniesz tutaj masz opis i mam nadzieje ze koledzy modzi nie potraktuja jako reklame Pobieranie / Download:
procek 150mhz... stanowczo za mało na cokolwiek.na tym nic nie pójdzie.sorry ale sprzedaj _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
[Nokia 500] Pytania dotyczące przeglądraki i flasha |
Pytania i Problemy z telefonami | Glut67 | |
[5230] 2 pytania nowego użytkownika telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | kencal | |
Nokia publikuje filmy instruktażowe dotyczące Symbian Belle |