| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Draom | |
|
| Ściągnąłem wersję 1.1.1 (wysyłając smsa na 8075), jednak przy włączaniu pojawia się błąd: Class not found java/lang/ClassNotFoundException gadu_gadu/MainMidlet Wie ktoś może co mam ustawić, żeby działało? Kolega ma gg na takim samym telefonie i mu śmiga. |
||
| Laki1231 | |
|
Wydaje mi się, że musisz softa przeinstalować. spróbuj zainstalować jeszcze na innej pamięci telefonu._________________ |
||
| Draom | |
|
Przeinstalowanie softa nic nie dało ten sam błąd |
||
| Konr@do | |
|
| Czytałem o tym trochę. Wielu osobom pomógł HARD RESET - kod *#7370# lub przytrzymanie *, 3 i Zielonego Przycisku do Odbierania na wyłączonym telefonie i podczas przytrzymania tych przycisków, jego uruchomienie przyciskiem POWER. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| A próbowałeś instalacje na innej pamięci? Musisz mieć akurat gg orange? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Draom, ściągnij sobie parlingo.tam też masz gg _________________ |
||
| Draom | |
|
| Ok, spróbuję z palringo. Wie ktoś może jak się przenosi aplikacje z komputera na nokię c3? Bo w Nokia Ovi Suite nie widzę takiej opcji... | ||
| Laki1231 | |
|
| Podpinasz w trybie Pamięć masowa kopiujesz do folderu INNE i instalujesz przez menadżer plików na tel. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia C7 w ofercie Orange |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Nokia C3:00 od lipca w Orange |
Newsy | Jack | |
Nokia E7 Communicator w Orange |
Nokia E75 i N73 na wyprzedaży w Orange |
Newsy | ziomek | |
Szalone dni w sklepie Orange - telefony Nokia za 3 złote |