| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wiech476 | |
|
| Jak domowym sposobem ściągnąć simloka w noki c3 - 01.5 touch and type z Orange i czy jest możliwe zmiana softu bo ten z orange mnie denerwuje i chciałem to zmienić . Proszę o fachową pomoc ! |
||
| Laki1231 | |
|
| wiech476, nie możesz, tylko przeliczanie kodu metodą BRUTE FORCE - 2, 3 super karty graficzne + 48h + max 100zł = kod do zdjęcia simlocka z tego tel za 20zł raczej ni można na 98% |
||
| wiech476 | |
|
| laki1231, możesz mi ściągnąć przez internet zapłacę Ci przelewem podaj jakie dane z mojego tela ptrzebujesz. | ||
| Laki1231 | |
|
| wiech476, ja nie mam już licencji na program ale możesz to zrobić przez allegro i każdym jednym komisie... _________________ |
||
| wiech476 | |
|
| jaki to jest program możesz podać pełną jego nazwę? | ||
| Laki1231 | |
|
| MX-KEY jak znajdziesz skrakowany to się podziel 45zł najtaniej... Pobieranie / Download:
tylko dzwoń i pytaj jak długo byś musiał czekać, bo tani to dużo ludu może być Pobieranie / Download:
tu masz wszystkie inne aukcje od 50 do 100zł _________________ |
||
| wiech476 | |
|
| wielkie dzięnki za info jak tylko znajdę to się na pewno podzielę EDIT: znalazłem ten program , ale nie wiem czy jest to pełna wersja Pobieranie / Download:
Linki zewnętrzne kodujemy tagiem code. Posty scalone. Edytuj poprzedni post. Poprawione. // sadam81 |
||
| Laki1231 | |
|
| wiech476, masz gdzieś opis do czego służy nie chce w ciemno instalować _________________ |
||
| wiech476 | |
|
| dużo jest tutriali na yutube tam jest tego dużo chyba nie muszę Ci linku podawać tojest ten program co podałeś mi MXKEY TUTAJ JEST LINK Prosze wstawiac filmiki w tagu video.Poprawione. // Undisputed Nie pisz tak szybko postów. Edytuj poprzednie // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| wiech476, ok testuje zaraz po prostu pc nie lubię zaśmiecać _________________ |
||
| wiech476 | |
|
| sorry , tutaj jest tutrial do MXKEY jeszcze raz dodasz filmik bez taga video i warn.// Undisputed |
||
| Laki1231 | |
|
| wiech476, robić umiem tylko licencji już nie mam, już to ściagam, edit: Program wymaga DONGLA czyli nie skrakowany... sry za post za postem ale chce aby user wiedział o wiadomości nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstepie czasu.Regulka musi byc... niech w staty idzie // Undisputed |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[SE Satio] Jak zdjąć simlock? |
Pytania i Problemy z telefonami | ForSSayT | |