| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| andrev6 | |
|
| Witam, wczoraj stało mi się coś z telefonem. Opiszę od początku - przetarłam go wczoraj z kurzu jak należy. Dziś rano nie zadzwonił mi budzik (telefon przez noc był podłączony do ładowania] postanowiłam go więc wyłączyć i włączyć. Niestety po wyłączeniu się na początku włączył a za chwilę wyłączył. Uznawszy, iż być może zalałam go płynem [wymyłam nasączoną płynem chusteczką] zostawiłam go na cały dzień, żeby przesechł [wyjęłam baterię jak należy]. Po powrocie do domu chciałam go ponownie uruchomić jednak pojawił się ten sam problem, telefon włącza się, ładuję, po 30 sekundach znów się wyłącza i ponownie włącza. Aby zrobić reset softa i total reset musiałam trzymać przycisk ok i jednocześnie wpisywać cyfry, gdyż bez tego cyfra wyświetli się i znika. Czy ktoś może powiedzieć, co się mogło stać? [dodam, że często korzystam na telefonie z internetu jednak nie mam antywirusa] proszę o szybką odpowiedź. Telefon kupiłam nowy przy przedłużeniu umowy w sierpniu, miesiąc po kupnie spadł mi i prawdopodobnie lekko go przydeptałam, jednak nie było z nim większych problemów. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 |
||
| Meler | |
|
| na początek polecam wgrać soft. Nokia jak nokia potrafi paść z niczego. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
telefon nokia n73 samoczynnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | dommar | |
[5230] Telefon samoistnie wyłącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
[5530] Telefon samoistnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | mriolop | |
[N95] Telefon wyłącza się po 10 sek |
Pytania i Problemy z telefonami | kosiak | |