| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Hipek;D | |
|
| Witam, mam mały problem, a więc: Jak chcę zainstalować jakąś aplikację, no to wchodzę w menu, ustawienia, menedżer plików i pliki instalacyjne. Tylko tu jest problem...otóż jak wchodzę w pliki instalacyjne, to mi wyświetla: [BRAK APLIKACJI DO ZAINSTALOWANIA] Wył. i wł. tel nie pomaga, wyjmowanie karty pamięci też nie...co ciekawe, jak wejdę w men główne i menedżer aplikacji (Chodzi mi o ten co jest oryginalnie przez Nokię zainstalowany) to tam mam pliki instalacyjne... Proszę o pomoc EDIT: Teraz zauważyłem jeszcze,że znikł mi obrazek, który miałem ustawiony jako tapetę. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| jak chcesz zainstalować aplikacje to musisz znaleźć instalke gdziekolwiek ja zapisałes.ja zawsze zapisuje instalki na karcie pamięci.i potem instaluje. A co do tapety to nic nie zmieniałes?? Jeśli nic to znaczy że soft ci coś fiksuje.przeinstaluj softa i będzie ok.tylko nigdy nie niższego niż masz.sprawdź kodem *#0000# _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Aha ty wchodzi w pliki instalacyjne więc pliki instalacyjne wrzucaj do folderu OTHERS (Inne) na karcie pamięci. Następnie przez np. X-plore lub wbudowany menadżer plików instalujesz te aplikcje wchodząc w ten folder. Co do tapety jeśłi podłączysz telefon do kompa w pamięc masową, ona znika. Bo telefon nie może wtedy korzystać z pamięci. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Przepraszam za brak odp. ale chwilę mnie nie było radziubaker - Nie, z tapetą nic nie zmieniałem Laki1231 - Zawsze wrzucałem do katalogu installs i było dobrze... A co do tapety, to może w s^3 znika, ale mi tak pierwszy raz zniknęła _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hipek;D, jak masz na pamięci flash a wybierzesz pamięć masowa zawsze zniknie, pc suite ma inną zasadę działania. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Hipek;D, nie bedziesz miał pliku instalacyjnego dopóki nie zainstalujesz danej aplikacji.zrzucasz jakąs instalke na karte,i w menadzerze aplikacji nic nie bedzie dopóki nie zainstalujesz.wtedy masz plik instalacyjny z którym robisz co chcesz.ale dopoki nie zainstalujesz to wydaje mi sie ze nic tam nie bedzie. Laki1231, co do tapety to mi sie nie zmienia gdy podłącze do kompa.Jakis problem z softem sugeruje _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, ja w tym folderze instalek nigdy nie miałem. Tapeta rzecz normalna na każdym tel. tak mam. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
| Czyli co, HR? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hipek;D, czemu możesz tapete ustawić przecież. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Tapeta to nie problem, już przestawiłem Tylko chodzi mi o te pliki w menadrzeże, zawsze były, a teraz mi znikły. Jak dam tam instalkę czegoś innego to też jej nie ma O i jakby chodziło o samą tapetę to bym nawet tematu nie zakładał _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Hm...ja sugeruje softa nowego od razu.ale hard reset też może pomoc _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
| No w każdym razie, trzeba spróbować, bo jak softa wgram to a i tak mi wszystko zniknie, więc nic do stracenia. Jak HR pomoże to napiszę _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Reupload plików |
Szukam | BoRoS | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Galaxy tab 10.1] Brak plików w galerii |
Pytania i Problemy | Pendzel | |
[C5-002] Brak skopiowanych plików na karcie pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | orton | |
[C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików |
Pytania i Problemy z telefonami | DoMoFoN | |
[Nokia 500] Nie widzi plików |
Pytania i Problemy z telefonami | Ziom41 | |