| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| MariWks | |
|
| Witam. Szperałem sobie na necie szukając głównie themu Symbiana Belle bądź Anny identycznego z FW takiego softa lecz znalazłem co innego. CFW wersji 4.0 Symbian^Belle na C5-03. Czy to prawda i da się takie coś zrobić? Tutaj podaję link. <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> Linki zewnêtrzne kodujemy tagiem code.Poprawione. // Undisputed |
||
| Laki1231 | |
|
| MariWks, da się z tą nokią radzę nie eksperymentować, nie ma j.pol _________________ |
||
| Casaya | |
|
| MariWks, nie moge tam wejsc.jakiegos wirusa ma ta strona albo cos.Ale to jest modyfikacja CFW bo Belle wyjdzie w lutym _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| MariWks | |
|
| Będzie Symbian Belle oficjalnie pod Nokię C5-03? Mi strona normalnie się pokazuje przy avaście. Podam cytat w kodzie. Usprawnienia : Pobieranie / Download:
[center] Pobieranie / Download:
|
||
| Casaya | |
|
bedzie ale nie na s60v5 http://symbiane.pl/aktual...lle-vt31485.htm _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| MariWks, nie będzie to tylko cfw edytowany na wygląd belle. łatwo uwalić ten tel ostrzegam cię. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| MariWks | |
|
| No wzieli Nokię 500 a C5-03 już nie mogli ... Mała różnica bo tylko ma 400MHz więcej i Symbiana Annę. | ||
| Casaya | |
|
| MariWks, nie ma anny tylko to jest system s^3 a soft anna tylko na systemy s^3 jest belle _________________ |
||
| MariWks | |
|
| Czyli to CFW co podesłałem to zwykły 60v5 z łatkami? | ||
| Laki1231 | |
|
| Tak... _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| No i z niewielkimi usprawnieniami, okrojony ze śmieci, itp. _________________ |
||
| MariWks | |
|
| Macie może coś w stylu Orange Tsunami tylko Symbiana^3 Anna Belle? Oryginalnego oczywiście mi chodzi bo ten fajnie się prezentuje no i jego widgety. Dużo lepiej niż 60v5. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
ZBIÓR GIER HD NA SMARTFONY Z S^3 (ANNA, BELLE) |
Gry | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Aktualizacja Symbian Belle (Nokia Belle) w lutym 2012 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Maps 3.08 11wk45 b05 (140) dla Nokia Symbian Belle |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Poland prezentuje Symbian Belle na Nokia 700 i 701 |
Newsy | Laki1231 | |