| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Hipek;D | |
|
Witam, czy jest jakiś mod/patch/aplikacja, która zmieniła by wygląd mojego Home Screen na taki jak jest w N8 (Ogólnie na taki co jest w Symbian^3) Z góry dzięki |
||
| Laki1231 | |
|
| Wgrać potowany soft jeśli ktoś zrobił z Nokii C6. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
| Ok, tylko mam pytania: 1. Szybkościowo systemu to będzie tak samo? 2. Czy to jest bezpieczne? 3. Czy tracę gwarancję? 4. Czy będę miał 3 pulpity? 5. Masz może link do takiego softa? hehe _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Jak dobry port nie będzie problemu. 2. Jak umiesz to bezpieczne (poradniki) 3. Tracisz gwarancje ale można odzyskać. 4. 1 pulpit z możliwością jego ukrywania czyli tak jakby dwa. 5. A będziesz umiał wgrać? Duzo roboty i nie takie proste. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
To może jednak nie będę się tego czepiał Jeszcze coś spieprze w systemie, a fona mam od 3 tygodni _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jest pewna myśl TeamViewer szczegóły na PW. Bezpieczne:) _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
A i tak się trochę cykam Dobra, nie zaśmiecam forum Może kiedy indziej wgram Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone.// Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Gwarantuje Ci, że jak ja zrobię na 99,99% nic się nie stanie. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
To oświeć mnie Jak ty mi zrobisz!? Nie chcę wyjść na debila, ale to nie jest tak, że muszę swój fon podłączyć do kompa? I jak mam rację, to co telefon mam ci pocztą wysłać? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Te inf na PW Ci wysyłam _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
I jak to mi wyślesz to ja tylko wgrywam i będzie spoko? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Przeczytaj co Ci na PW wysłałem. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? |
Pytania i Problemy z telefonami | Stachura5 | |
Voyager Home ScreenEdycja trybu gotowości |
Aplikacje | ziomek | |