| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mateusz89sko | |
|
| witam mam pytanie czy jest możliwosc wgrania softu od c6 do nokiii c5-03? jesli tak to jaki to bedzie soft i jaka wersja. prosze o pomoc edytowany o 09.40 znalazlem soft od c6-01 euro3 moze byc ? jesli tak to mam pytanie bo c6-01 ma zegar procesora 680 mHz aq c5-03 ma 600 mHz moje pytanie brzmi czy jak bym wgral tego softa od c6-01 na c5-03 czy nie bedzie sie przycinal ten soft |
||
| sadam81 | |
|
| jeśli zmodyfikujesz softa to na pewno coś zrobisz. Soft potrzebny jest od c6.00. C6.01 na s3 _________________ |
||
| Meler | |
|
| procesory są tego samego typu w c5-03 i c6-00 z tym, że w c6 jest on o wiele wolniejszy, więc mogłoby się udać i zyskać trochę szybkości. | ||
| mateusz89sko | |
|
| który soft trzebaby było zmodyfikować z c6 czy z c6-01? soft z c6 by był najlepszy? |
||
| Meler | |
|
| c6-01 to Symbian^3 więc nikłe szanse czy będziesz potrafił coś z tym zrobić | ||
| mateusz89sko | |
|
| kurcze nie mogę też wgrać softa od nokii c6 ponieważ jak w phenixie biorę update softu to mi nie wykrywa nic:( a już to kiedyś robiłem z n82 i było dobrze. To c6 ma rm-612 a c5 ma rm-679. Pomocy | ||
| Meler | |
|
| użyj do tego na przykład jafa | ||
| mateusz89sko | |
|
| a właśnie czy jak bym wgrał soft od c6 to tracę gwarancję? | ||
| DSV | |
|
| Praktycznie tak, ale jakbyś chciał odzyskać gwarancje to wtedy musiałbyś z powrotem wgrać oryginalny soft. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Soft odpowiedni do product code'a. I gwarancja odzyskana. _________________ |
||
| Meler | |
|
| sadam81, nie bo będzie podany inny model telefonu i inny RM... | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[5230] Soft z nokii c6 |
Pytania i Problemy z telefonami | boniada | |
JAK WGRAĆ SOFT DO NOKII N73 |
Pytania i Problemy z telefonami | makaveli912 | |
[Nokia 500] Niebrandowany soft |
Pytania i Problemy z telefonami | kaczor181 | |
[Nokia X3-02] Soft czy procesor? |
Pytania i Problemy z telefonami | kasztanek9994 | |