| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Hipek;D | |
|
| Witam, mam problem co do tego sposobu na ikonę GRY w menu głównym. Otóż sposób działa, bo mam ikonę w menu, jednak usunęło mi kilka innych ikon, np. Sklep OVI, Ustawienia... Wył. Fona nie pomaga [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 27 Maj 2011 05:11 ] W temacie nie używamy słowa "problem"//Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Wgraj sobie softa na czysto lub Hard Reset. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| zrób hard reset *#7370# bedziesz mial telefon jak nowy z fabryki. zrob kopie zapasowa wszystkiego co masz w pamieci telefonu. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Tylko to? A nie da się jakoś tej operacji cofnąć albo naprawić, żebym miał ikonę gry i resztę?_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Heh niestety nie chyba że masz oryginalny plik:) _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
| Nie mam;( Korzystałem z tego sposobu: <ciach> [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 27 Maj 2011 05:19 ] 1. Linki kodujemy. 2. Nie dajemy linków chomika. |
||
| Laki1231 | |
|
| Niestety jak nie masz to nowy soft lub hard reset. Takich plików kopie się robi:) _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Zrób hard reset,nic na tym nie tracisz.telefon bedzie czysty.i szybciej bedzie chodzil,gdyz nie bedzie zasmiecony system _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Przepraszam za link z chomikuj Czyli tylko hard reset, tak? O i hard reset skasuje mi hacka telefonu? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| No niestety tak ale niekoniecznie to zależy jak był hak pisany. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| jak masz wszystko na karcie pamieci zapisane to nie,mi na 5800Xm nie skasowalo hacka po HR _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
| Do moderatora: Hack był ten od ciebie link mi dałeś - skasuje mi go? _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Ikona 'Gry' w menu |
Modyfikacje | kolek1985 | |