| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Hipek;D | |
|
| Tak wygląda ekran startowy w N900: Tylko chodzi mi o to czy przerobiłby mi to ktoś, żeby zamiast napisu N900 było C5-03. Na pewno jest to możliwe, ponieważ widziałem właśnie takie boot screen'y z napisem 5800, 5530, 5200, ale na C5-03 nie znalazłem |
||
| Laki1231 | |
|
| Przerabiać całą animacje trzeba nie wiem czy komuś będzie się chciało. Trzeba kilka plików edytować. A na bootscrenie na forum samo NOKIA pisze z tego co pamiętam. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Błagam, niech ktoś mi to zrobi Strasznie mi się to podoba...EDIT: Dopisałeś coś przed chwilą, ale nie zrozumiałem o co chodzi Jeśli chodziło o to, że sam napis nokia jest łatwiej zrobić to też może być |
||
| Laki1231 | |
|
| W tym bootscrenie chyba już jest tak zrobione ten co jest na forum. Nie wiem czy ktoś ci to zrobi edytować około 20 plików jak nie więcej wątpię. _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| Mam podobny w 5800 : ) _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Kurde, szkoda Ale może akurat ktoś poświęci troche czasu..._________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hipek;D, wąpię a sam napis NOKIA nie może być? Bootscreen dodany na forum tylko tyle ma;p _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Marq94 napisał/a:
A mógłbyś wstawić wideo jak to wygląda Bo na YouTube jest dużo, ale niewiem który jest oryginalny Laki1231 napisał/a:
A co napisałem 2 posty wyżej Może być A jest na forum?Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone.// Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Hipek;D, ostatnie ostrzeżenie i masz warna posty edytujemy. Jest na forum poszukaj. Nie chce mi się po Tobie ciągle poprawiać. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
| Dzięki za pomoc tylko w jakiej kategorii mam szukać? EDIT: Znalazłem na forum, ale też z napisem N900 Nie cytuj całego poprzedniego posta, za nim napiszesz kolejnego przeczytaj regulamin, nawet jak będzie nowy błąd to leci warn. // Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak nie ma to google. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
W google już szukałem Mam problem, za pierwszym razem chciałem zainstalować en z forum i niby instalacja wszystko spoko, ale nowego boot screena nie ma, no to patrzę w zainstalowanych aplikacjach, też nie ma Więc instaluję jeszcze raz i wyskakuje mi błąd uaktualnienia._________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zanim napiszesz nowy tematRegulamin działu |
Tematy | Szymuś | |
Aplikacje | Jack | |