Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
Hipek;D [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:31 [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Tak wygląda ekran startowy w N900:

Tylko chodzi mi o to czy przerobiłby mi to ktoś, żeby zamiast napisu N900 było C5-03.

Na pewno jest to możliwe, ponieważ widziałem właśnie takie boot screen'y z napisem 5800, 5530, 5200, ale na C5-03 nie znalazłem kod emotikony: :D
Laki1231 [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Przerabiać całą animacje trzeba nie wiem czy komuś będzie się chciało. Trzeba kilka plików edytować. A na bootscrenie na forum samo NOKIA pisze z tego co pamiętam.

Hipek;D [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Błagam, niech ktoś mi to zrobi kod emotikony: :puppyeyes: Strasznie mi się to podoba...

EDIT:

Dopisałeś coś przed chwilą, ale nie zrozumiałem o co chodzi kod emotikony: :D Jeśli chodziło o to, że sam napis nokia jest łatwiej zrobić to też może być kod emotikony: ;)
Laki1231 [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:36   Postaw piwo autorowi tego posta

W tym bootscrenie chyba już jest tak zrobione ten co jest na forum. Nie wiem czy ktoś ci to zrobi edytować około 20 plików jak nie więcej wątpię.

Marq94 [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam podobny w 5800 : )

Hipek;D [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Kurde, szkoda kod emotikony: :( Ale może akurat ktoś poświęci troche czasu...

Laki1231 [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Hipek;D, wąpię a sam napis NOKIA nie może być? Bootscreen dodany na forum tylko tyle ma;p

Hipek;D [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Marq94 napisał/a:
  • Mam podobny w 5800 : )

A mógłbyś wstawić wideo jak to wygląda kod emotikony: :D Bo na YouTube jest dużo, ale niewiem który jest oryginalny kod emotikony: :P

Laki1231 napisał/a:
  • Hipek;D, wąpię a sam napis NOKIA nie może być? Bootscreen dodany na forum tylko tyle ma;p

A co napisałem 2 posty wyżej kod emotikony: ;D Może być kod emotikony: :D A jest na forum?

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone.// Laki1231
Laki1231 [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Hipek;D, ostatnie ostrzeżenie i masz warna posty edytujemy. Jest na forum poszukaj. Nie chce mi się po Tobie ciągle poprawiać.

Hipek;D [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Dzięki za pomoc tylko w jakiej kategorii mam szukać?

EDIT: Znalazłem na forum, ale też z napisem N900 kod emotikony: :D

Nie cytuj całego poprzedniego posta, za nim napiszesz kolejnego przeczytaj regulamin, nawet jak będzie nowy błąd to leci warn. // Laki1231
Laki1231 [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak nie ma to google.

Hipek;D [NOKIA C5-03] Nowy ekran startowy jak w N900 Napisany: 02 Cze 2011 06:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
W google już szukałem kod emotikony: :(

Mam problem, za pierwszym razem chciałem zainstalować en z forum i niby instalacja wszystko spoko, ale nowego boot screena nie ma, no to patrzę w zainstalowanych aplikacjach, też nie ma kod emotikony: :D Więc instaluję jeszcze raz i wyskakuje mi błąd uaktualnienia.