| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Hipek;D | |
|
| Czy da się zrobić coś takiego na mojej noki: Bo oryginalnie mam zamiast tego paska przesuń, aby odblokować przycisk odblokuj. Jest na to jakaś modyfikacja? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Hipek;D, znalazłem coż takiego http://symbiane.pl/thinkc...one&start=0 ale wiem że jest troche takich aplikacji na Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Hipek;D | |
|
Dzięki za pomoc, ale chodzi mi o konkretnie coś takiego jak dałem fotkę. Lub coś podobnego _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Tu masz blokadę za pomocą suwaka http://symbiane.pl/slide-...36,12.htm#80942 _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
patrikos23, Nadal nie o to mi chodziło, ale już znalazłem przez kilka godzin poszperałem w google i znalazłem Dzięki za odp. temat do zamknięcia_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Koledze chodzi o to co dał na screenie. Owszem dam się coś takie ale pod warunkiem, że znajdziesz na swój port softa z C6 a taki nie istnieje z językiem polski bo już koledze szukałem. Więc podsumowanie: - da się ale trzeba umieć zmodyfikować softa (BARDZOTRUDNE) _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Laki napisał już, że znalazł wiec po co ten wywód? [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 09 Lip 2011 02:03 ] Na przyszłość. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Jak Odblokować kartę Micro SD. |
Pytania i Problemy z telefonami | master228 | |
[Satio] Zablokowana karta pamięci jak ją odblokować? |
Pytania i Problemy z telefonami | arek456.123 | |
HTC Super Tool pozwoli odblokować różne telefony |
Newsy | Laki1231 | |
Co poustawiać, jaki program wgrać, abytelefon grał jak najgłośniej - słuchawki. |
Pytania i Problemy z telefonami | HolyGoalie | |
100 powodów, aby wykonać jailbreak iOS-a |
Newsy | Laki1231 | |