| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Taifun | |
|
| Witam, 1) Czy nokie c5 można shackować 2) Czy po shackowaniu język polski, ustawienia zostają te same? 3) Jaki sposób jest najszybszy dla nokii c5 z najnowszym firmware (061.005) 4) Czy da się podpisać wszystkie aplikacje certyfikatem? |
||
| DSV | |
|
| 1. http://symbiane.pl/sprawd...ftu-vt18356.htm 2. Będzie język polski. 3. patrz pkt. 1 4. Tak, lecz niektóre po podpisaniu i tak nie będą chodzić bo wymagają zhackowanego telefonu _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm i po kłopocie PS: mam pytanie jak trzymasz telefon pod kątem dobrze widzisz kolory czy tak jakby traci? _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Taifun | |
|
Opis:
Raczej trzeba trzymać wprost. Tak samo jak z LCD. 1) Z hackowanym systemem są jakieś problemy typu nie można aktualizować przez Nokia Suite, gorzej chodzi system 2) Po aktualizacji do najnowszego firmware zniknął mi pasek kontaktów przewijany z pulpitu. W opcjach jest zaznaczony ale jego dalej nie ma. Co to może być? |
||
| Laki1231 | |
|
| Kto Ci takich bredni nagadał co do pierwszego punktu. A to drugie no to nie wiem. _________________ |
||
| Taifun | |
|
| Laki1231, a są jakieś problemy ze zhackowanym systemem? Są jakieś ograniczenia, problemy? |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma żadnych ograniczeń oraz problemów nie wiem gdzie to wyczytałeś. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Taifun | |
|
| Nie wiem czy czekać na to aż mi przyjdzie cert czy od razu zhackować system? Co byście radzili? |
||
| Laki1231 | |
|
| Hakować. Nie wszystko śmiga po podpisaniu. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Taifun | |
|
| Jeszcze jedno pytanie: JAF z twojego poradnika pójdzie na windows 7 64 bit? | ||
| Meler | |
|
| ogólnie to jaf często ma problemy z 64-bitowcami, lecz nie zaszkodzi sprawdzić. | ||
| Laki1231 | |
|
| Wszystko pójdzie według tego http://symbiane.pl/instru...s-7-vt19195.htm _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia N8] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |