| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| TheRomanist | |
|
| Witam , mam problem z hakowaniem mojej noki c5 . próbuje programem helloox i lipa zatrzymuje mi się na Installing root cert . wersja helloox 2.02 (miałem też 2.03 i 1.03) wersja oprogramowania 061.005 .. proszę o pomoc . dzięki Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 |
||
| Casaya | |
|
| spróbuj phoenixem.wszystko tutaj http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm Linków wewnętrznych nie kodujemy. // sadam81 _________________ |
||
| TheRomanist | |
|
| a phoenixem nie tracę gwarancji ? ;> Cytowanie poprzedniego posta jest zbędne.//patrikos23 |
||
| patrikos23 | |
|
| Jeżeli wgrywasz czysty soft to nie tracisz gwarancji ale jeżeli z hackiem to niestety tak. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| starcisz,ale jak masz jakis problem z telefonem to wgrywasz nowego softa i po sprawie. w serwisie nie polapia sie _________________ |
||
| TheRomanist | |
|
| telefon mam praktycznie nowy także nie chce tracić gwarancji ;/a macie jakies pomysły oprócz phoenixa ? | ||
| Laki1231 | |
|
| Sposób na gwarancje. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| kazdym sposobem jak shakujesz tracisz gwarancje chyba ze nie bedziesz lamal tylko podpisywal certyfikatem. ja proponuje lamac system... _________________ |
||
| TheRomanist | |
|
| jak każdym . Helloox nie trace z tego co wiem Cytowanie poprzedniego posta jest zbędne. // sadam81 |
||
| Laki1231 | |
|
Musisz wtedy Hard Reset zrobić. Powodzenia w wyrabianiu certyfikatu _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ostatnio dlugo trzeba czekac na certyfikat,wiec nie wiem czy ci sie polaci tyle czekac... _________________ |
||
| TheRomanist | |
|
| a powiedzcie mi który soft z tej strony blue-nokia ściągnąć żebym miał język polski zapomniałem dodać że certyfikat mam wyrobiony . czekalem nie całe 12 godz. ;] Cytowanie poprzedniego posta jest zbędne. // sadam81 |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Smartfony: jaki wybrać system? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Casaya | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |