| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lucas5891 | |
|
Mam problem z swoia Nokią C5 Wzięłem ja w mixie w Pleyu jakieś pół roku temu i 4 tyg temu mi sie ona zepsuła (wyłaczyłem ja i juz jej niewłączyłem). Oddałem ją do serwisu Noki za pośrednictwem Pleya i po tyg zwrucili mi ja nadal zepsutą i z niewarzną gwarancją poniewasz stwierdzili że jest zawilgocona. Ta Nokia nigdy mi niewpadla do wody ani jej niezalałem. W salonie Pleya rozkładaja rece i karzą mi ją naprawić na własna rekę. Przecież podpisałem umowe na ten tel i co mam teraz zrobić? Dobrze że mam jeszcze SE_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
lucas5891, kładłeś na parapecie? koło okna_________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Strategia Noki to jest i tyle.Oni tak często robią żebyś bulił kasę _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Samusng robi to samo. Telefon zaplombowany dałem a oni mi odesłali, że wyrypałem kondensator jakiś hahaha czy tam tranzystor akurat był ._________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Kilka lat temu tak miałem,oddałem tel do noki na gwarancji.Odpowiedz zalana plyta!Idz do serwisu,daj tel do przeglądu!30zł płatne.Nie mow ze masz gwarancje!Jeśli wykryją co innego to masz ich na widelcu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
W telefonie lub na baterii jest taki paseczek jakiej masz go barwy jak jest ok powinien być biały _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Telefon mogl zawilgotnieć od trzymania rak z telefonem w kieszeni.te pol roku wystarczy. ale moze cos z softem,nigdy nie wiesz czy mowili prawde,jak w przypadku Lakiego1231 Spróbuj wgrac nowego softa tym sposobemm http://symbiane.pl/flasho...ite-vt17212.htm _________________ |
||
| Meler | |
|
Ja jestem zadowolony jak narazie z serwisów. Swojego czasu oddałem do serwisu Samsunga I450 którego kombinowałem z wgrywaniem softu. Po dwóch tygodniach wrócił do mnie naprawiony, i jeszcze z wymieniona zaślepka ładowarki (notabene na karcie pisali że wymiana tylko odpłatnie ) |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia 500] Inny kod produktu a utrata gwarancji |
Pytania i Problemy z telefonami | matrixskl | |
Dlaczego zakup iPhone'a 4S to strata pieniędzy? |
Newsy | Laki1231 | |
[nokia N8] czy komuś działa mobline gg na noki N8 |
Pytania i Problemy z telefonami | basiek2828 | |