Autor Wiadomość
lucas5891 [Nokia C5] Strata gwarancji przez Serwis Noki Napisany: 05 Maj 2011 05:09 [Nokia C5] Strata gwarancji przez Serwis Noki   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam problem z swoia Nokią C5 kod emotikony: :sweet: Wzięłem ja w mixie w Pleyu jakieś pół roku temu i 4 tyg temu mi sie ona zepsuła (wyłaczyłem ja i juz jej niewłączyłem). Oddałem ją do serwisu Noki za pośrednictwem Pleya i po tyg zwrucili mi ja nadal zepsutą i z niewarzną gwarancją poniewasz stwierdzili że jest zawilgocona. Ta Nokia nigdy mi niewpadla do wody ani jej niezalałem. W salonie Pleya rozkładaja rece i karzą mi ją naprawić na własna rekę. Przecież podpisałem umowe na ten tel i co mam teraz zrobić? Dobrze że mam jeszcze SE

Laki1231 [Nokia C5] Strata gwarancji przez Serwis Noki Napisany: 05 Maj 2011 05:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
lucas5891, kładłeś na parapecie? kod emotikony: :) koło okna

A.Wesker [Nokia C5] Strata gwarancji przez Serwis Noki Napisany: 05 Maj 2011 05:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Strategia Noki to jest i tyle.Oni tak często robią żebyś bulił kasę

Laki1231 [Nokia C5] Strata gwarancji przez Serwis Noki Napisany: 05 Maj 2011 05:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Samusng robi to samo. Telefon zaplombowany dałem a oni mi odesłali, że wyrypałem kondensator jakiś hahaha czy tam tranzystor akurat był kod emotikony: xD .

A.Wesker [Nokia C5] Strata gwarancji przez Serwis Noki Napisany: 05 Maj 2011 05:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Kilka lat temu tak miałem,oddałem tel do noki na gwarancji.Odpowiedz zalana plyta!Idz do serwisu,daj tel do przeglądu!30zł płatne.Nie mow ze masz gwarancje!Jeśli wykryją co innego to masz ich na widelcu

Laki1231 [Nokia C5] Strata gwarancji przez Serwis Noki Napisany: 05 Maj 2011 05:42   Postaw piwo autorowi tego posta

W telefonie lub na baterii jest taki paseczek jakiej masz go barwy jak jest ok powinien być biały kod emotikony: ;P

Casaya [Nokia C5] Strata gwarancji przez Serwis Noki Napisany: 05 Maj 2011 05:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Telefon mogl zawilgotnieć od trzymania rak z telefonem w kieszeni.te pol roku wystarczy.

ale moze cos z softem,nigdy nie wiesz czy mowili prawde,jak w przypadku Lakiego1231

Spróbuj wgrac nowego softa tym sposobemm

http://symbiane.pl/flasho...ite-vt17212.htm

Meler [Nokia C5] Strata gwarancji przez Serwis Noki Napisany: 05 Maj 2011 09:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja jestem zadowolony jak narazie z serwisów. Swojego czasu oddałem do serwisu Samsunga I450 którego kombinowałem z wgrywaniem softu. Po dwóch tygodniach wrócił do mnie naprawiony, i jeszcze z wymieniona zaślepka ładowarki (notabene na karcie pisali że wymiana tylko odpłatnie kod emotikony: :) )