| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Komar5656 | |
|
| Podłączyłem telefon do komputera. Gdy włączyłem folder od telefonu, komputer zawiesił się. Zauważyłem, że telefon się wyłączył. Próbowałem go włączyć lecz były same wibracje, zero innych reakcji. Po jakimś czasie jednak się włączył. Na drugi dzień telefon został wyłączony, i po wielu próbach włączenia nie ma reakcji do dziś. Jak wyżej wspomniałem, są same wibracje i nic więcej. Wszystko zaczęło się w czwartek, gdyby to mogło być istotne. | ||
| sadam81 | |
|
| Wgraj nowego softa. Jeśli masz boxa to box'em. Jeśli przez kabel wgrasz i się włączy to dobrze, jeśli nie to serwis tylko. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Komar5656 | |
|
| Przepraszam, zapomniałem dodać że telefon nie reaguje nawet z podłączeniem do ładowarki ani do komputera za pomocą kabla USB. | ||
| patrikos23 | |
|
| Ściągnij nowe sterowniki do połączenia kablem i wtedy spróbuj, jak nie pójdzie to tak jak sadam napisał zostaje serwis. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Próbuj pod Winowsem czystym._________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia X6] Telefon się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | rafuli92 | |
[Nokia 700] Telefon się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | technokox | |
[X6-00] Biały ekran, napis NOKIA telefon się nie włącza. |
Pytania i Problemy z telefonami | republika | |