Temat Zamknięty przez: patrikos23
Autor Wiadomo¶ć
mrsblood [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 03 Maj 2011 08:03 [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam,
Otóż mam problem z swoj± Nokia c6. Gdy chcę zainstalować aplikację, grę b±dĽ motyw zawsze pojawia mi się komunikat : 'nie można zainstalować'. Wszystkie aplikacje podpisuję certyfikatem ale to i tak nic nie daje .. Nie wiem już w czym tkwi problem.
Laki1231 [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 03 Maj 2011 08:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm

shakuj system i po sprawie.

DSV [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 03 Maj 2011 08:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
lub tym http://symbiane.pl/just-h...5-3-vt22648.htm kod emotikony: :)

Autor postu otrzymał pochwałę.
mrsblood [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 04 Maj 2011 09:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Ta druga metoda z Just HackIt odpada bo przy instalacji tych plików wy¶wietla mi się wspaniały komunikat : 'nie można zainstalować' ;/

Czyli zostaje mi tylko shakowanie systemu z Jaf'em kod emotikony: ;D ?
Casaya [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 04 Maj 2011 10:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Jak to nie można zainstalować? Co¶ robisz Ľle. To metoda sprawdzona.

Każdym sposobem podanym na tym forum złamiesz symbiana

mrsblood [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 04 Maj 2011 10:19   Postaw piwo autorowi tego posta

W tym problem, że robię wszystko po kolei, mam podpisane certyfikatem aplikacje i gdy chcę zainstalować : CertUpdater.sisx pojawia mi się : czy chce to zainstalować, klikam tak i wtedy po kilku sekundach wyskakuje : 'nie można zainstalować' .. reset tel. nic nie daje.
Żadna gra, aplikacja sis. sisx nie chce się zainstalować, cały czas pojawi się ten sam komunikat..
Java chodzi bez problemu.
Najwyżej spróbuję zrobić Hard Reset kod emotikony: :)
A.Wesker [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 04 Maj 2011 10:31   Postaw piwo autorowi tego posta

A wyrobiłe¶ certyfikat?Albo masz złe ustawienia w FreeSign
Ps.Tego pliku nie trzeba podpisywac!

Laki1231 [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 04 Maj 2011 10:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Trzeba poprawnie podpisać FreeSign'em też mi na pocz±tku nie działało.

A.Wesker [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 04 Maj 2011 10:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Abo sprawdĽ ustawienia aplikacji w menedżer. Instaluj aplikacje ==>wszystko

mrsblood [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 05 Maj 2011 09:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Certyfikat mam wyrobiony kod emotikony: :) Co do FreeSign odpada, ponieważ podobnie jak inne aplikację nie mogę go zainstalować, w ustawieniach aplikacji mam wszystko dobrze.

Widać co¶ się popsuło, więc spróbuję hard resetem, a jak to nic nie da to wgram sobie nowy soft. kod emotikony: :)
sadam81 [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 05 Maj 2011 09:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
hard reset pomoże. Pierwsze co instalujesz to justhackit. Reset fona, i dopiero hackit odpal. PóĽniej znowu reset, bo po hacku nie będziesz mieć żadnej aplikacji na telefonie.
Po resecie powinno być wszystko dobrze.

Autor postu otrzymał pochwałę.
mrsblood [Nokia c6] Aplikacje, gry nie mog± się zainstalować Napisany: 05 Maj 2011 09:56   Postaw piwo autorowi tego posta

hard reset pomógł kod emotikony: :) Czyli jak już mam zainstalowanego hackit i zresetowany tel. to już wszystko? i teraz mogę instalować już aplikacje bez problemu? kod emotikony: :)
1 2 »