| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomo¶ć | |
|---|---|---|
| mrsblood | |
|
| Witam, Otóż mam problem z swoj± Nokia c6. Gdy chcę zainstalować aplikację, grę b±dĽ motyw zawsze pojawia mi się komunikat : 'nie można zainstalować'. Wszystkie aplikacje podpisuję certyfikatem ale to i tak nic nie daje .. Nie wiem już w czym tkwi problem. |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm shakuj system i po sprawie. _________________ |
||
| DSV | |
|
lub tym http://symbiane.pl/just-h...5-3-vt22648.htm _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| mrsblood | |
|
| Ta druga metoda z Just HackIt odpada bo przy instalacji tych plików wy¶wietla mi się wspaniały komunikat : 'nie można zainstalować' ;/ Czyli zostaje mi tylko shakowanie systemu z Jaf'em ? |
||
| Casaya | |
|
| Jak to nie można zainstalować? Co¶ robisz Ľle. To metoda sprawdzona. Każdym sposobem podanym na tym forum złamiesz symbiana _________________ |
||
| mrsblood | |
|
| W tym problem, że robię wszystko po kolei, mam podpisane certyfikatem aplikacje i gdy chcę zainstalować : CertUpdater.sisx pojawia mi się : czy chce to zainstalować, klikam tak i wtedy po kilku sekundach wyskakuje : 'nie można zainstalować' .. reset tel. nic nie daje. Żadna gra, aplikacja sis. sisx nie chce się zainstalować, cały czas pojawi się ten sam komunikat.. Java chodzi bez problemu. Najwyżej spróbuję zrobić Hard Reset |
||
| A.Wesker | |
|
| A wyrobiłe¶ certyfikat?Albo masz złe ustawienia w FreeSign Ps.Tego pliku nie trzeba podpisywac! _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Trzeba poprawnie podpisać FreeSign'em też mi na pocz±tku nie działało. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Abo sprawdĽ ustawienia aplikacji w menedżer. Instaluj aplikacje ==>wszystko _________________ |
||
| mrsblood | |
|
Certyfikat mam wyrobiony Co do FreeSign odpada, ponieważ podobnie jak inne aplikację nie mogę go zainstalować, w ustawieniach aplikacji mam wszystko dobrze.Widać co¶ się popsuło, więc spróbuję hard resetem, a jak to nic nie da to wgram sobie nowy soft. |
||
| sadam81 | |
|
| hard reset pomoże. Pierwsze co instalujesz to justhackit. Reset fona, i dopiero hackit odpal. PóĽniej znowu reset, bo po hacku nie będziesz mieć żadnej aplikacji na telefonie. Po resecie powinno być wszystko dobrze. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| mrsblood | |
|
hard reset pomógł Czyli jak już mam zainstalowanego hackit i zresetowany tel. to już wszystko? i teraz mogę instalować już aplikacje bez problemu? |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiaj±cy wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak± aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację któr± Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romu¶ | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymu¶ | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wy¶wietlaczu - usunięcie problemu |