| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Stachura5 | |
|
| Witam. Chodzę sobie po stronce mobile9 i znalazłem fajny motyw. Pobrałem go, ale nie mam takiego HS (czyt. home screen). Jak takie coś zrobić? Jakimś programem czy co? A to mój 2 problem... Otóż od kilku dni nic nie instaluje w telefonie, ale drastycznie spada mi pamieć na dysku C. Z 185MB zrobiło się 159MB... Gdzie jest problem? P.S. Jak narazie to spadanie się zatrzymało P.S2. Ten spadek pamięci był od soboty (wieczór) do dzisiaj rano Dziękuje z góry Poprawione screeny. // sadam81 |
||
| sadam81 | |
|
| Prawdopodobnie jest to SPB Mobile Shell dostępne na forum. _________________ |
||
| Stachura5 | |
|
| Twierdzisz? Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne. // sadam81 |
||
| Casaya | |
|
| Stachura5, a zainstalowałes w pamieci telefonu?co do home screen to nie masz czasem tego motywy w tematach? Jesli chodzi o pamiec telefonu,to wyczysc cache przegladarek,oraz download. także gdy przypisujesz dzwonek do kontaktu to on zapisuje sie w pamieci telefonu.innego wyjscia nie ma. Wyczysc także mmsy,historie przegladania. to ze spadło od soboty to nic nie zmienia. Dzien tygodnia nie ma wpływu na to by to było spb to napewno ktos by dodał screena wyjsciowego menu.zawsze taki jest. Stachu sprawdz czy masz aplikacje SPB.moze byc... _________________ |
||
| Stachura5 | |
|
Opis:
Ja nic nie instaluje w pamięci telefonu Opis:
Oczywiście, że mam SPB Mobile Shell, ale chyba nie taką, jaka jest na obrazku |
||
| Casaya | |
|
| Stachura5, a zainstaluj ten motyw czy co to jest w pamieci telefonu i szukaj w tematach _________________ |
||
| Stachura5 | |
|
No to go zainstalowałem, ale nie ma tego Home Screen'a |
||
| Casaya | |
|
| kurde... wejdz w ustawienia tematy ogólne ... i tutaj musi byc. _________________ |
||
| Stachura5 | |
|
No wszedłem, wybrałem ten motyw i nie ma tego układu jaki jest na obrazku |
||
| Casaya | |
|
| Stachura5, no to znaczy ze kiszka.. nie bedzie. _________________ |
||
| Stachura5 | |
|
Nicponiu jeden nie dodawaj wiecej samych ikonek.regulamin nie pozwala...nastepnym razem ukarze cie 20 batami na gołe plecy // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| Stachura5, a co do reszty pytan to robiłes jak pisałem? _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[NOKIA C5-03] Home Screen z N8 w s60v5 |
Pytania i Problemy z telefonami | Hipek;D | |