Autor Wiadomość
Stachura5 [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 09:03 [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen?   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Chodzę sobie po stronce mobile9 i znalazłem fajny motyw. Pobrałem go, ale nie mam takiego HS (czyt. home screen). Jak takie coś zrobić? Jakimś programem czy co?

A to mój 2 problem... Otóż od kilku dni nic nie instaluje w telefonie, ale drastycznie spada mi pamieć na dysku C. Z 185MB zrobiło się 159MB... Gdzie jest problem?

P.S. Jak narazie to spadanie się zatrzymało kod emotikony: :)
P.S2. Ten spadek pamięci był od soboty (wieczór) do dzisiaj rano kod emotikony: :/

Dziękuje z góry kod emotikony: :)

Poprawione screeny. // sadam81
sadam81 [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Prawdopodobnie jest to SPB Mobile Shell dostępne na forum.

Stachura5 [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 09:14   Postaw piwo autorowi tego posta
Twierdzisz?

Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne. // sadam81
Casaya [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 09:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Stachura5, a zainstalowałes w pamieci telefonu?co do home screen to nie masz czasem tego motywy w tematach?

Jesli chodzi o pamiec telefonu,to wyczysc cache przegladarek,oraz download.
także gdy przypisujesz dzwonek do kontaktu to on zapisuje sie w pamieci telefonu.innego wyjscia nie ma.
Wyczysc także mmsy,historie przegladania.

to ze spadło od soboty to nic nie zmienia.
Dzien tygodnia nie ma wpływu na to kod emotikony: :P

by to było spb to napewno ktos by dodał screena wyjsciowego menu.zawsze taki jest.
Stachu sprawdz czy masz aplikacje SPB.moze byc...

Stachura5 [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta
Opis:
  • a zainstalowałes w pamieci telefonu?

Ja nic nie instaluje w pamięci telefonu kod emotikony: ;)

Opis:
  • Stachu sprawdz czy masz aplikacje SPB

Oczywiście, że mam SPB Mobile Shell, ale chyba nie taką, jaka jest na obrazku kod emotikony: :/
Casaya [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 09:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Stachura5, a zainstaluj ten motyw czy co to jest w pamieci telefonu i szukaj w tematach

Stachura5 [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 09:45   Postaw piwo autorowi tego posta
No to go zainstalowałem, ale nie ma tego Home Screen'a kod emotikony: :(
Casaya [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 09:55   Postaw piwo autorowi tego posta

kurde... wejdz w ustawienia
tematy

ogólne ... i tutaj musi byc.

Stachura5 [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 10:05   Postaw piwo autorowi tego posta
No wszedłem, wybrałem ten motyw i nie ma tego układu jaki jest na obrazku kod emotikony: :/
Casaya [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 10:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Stachura5, no to znaczy ze kiszka.. nie bedzie.

Stachura5 [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 10:20   Postaw piwo autorowi tego posta
kod emotikony: :cry:

Nicponiu jeden nie dodawaj wiecej samych ikonek.regulamin nie pozwala...nastepnym razem ukarze cie 20 batami na gołe plecy // radziubaker
Casaya [Nokia C6] Jak zrobić taki Home Screen? Napisany: 25 Paź 2011 10:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Stachura5, a co do reszty pytan to robiłes jak pisałem?