| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| torrenter | |
|
| Ponieważ po kilkudniowej zabawie emocje związane z nowym telefonem już opadły, mam do posiadaczy C6 parę pytań: 1. PULPIT: Czy jest możliwość usunięcia na pulpicie tych ramek, które "ochraniają" ikony z aplikacjami? W Androidzie na pulpicie są wyłącznie ikony, a tutaj te cholerne ramki. 2. TEMATY: Czy jest możliwość po zmianie tematu, aby nie wczytywał własnych ikon? Jest parę interesujących mnie tematów (motywów), ale one ładują swoje ikony aplikacji co strasznie mnie irytuje. 3. Wi-Fi: Czy macie na telefonie problemy z połączeniem się do sieci Wi-Fi? Bardzo często zdarza się że podczas próby nawiązania łączności z siecią, wyświetla się informacja: "Nieprawidłowa nazwa serwera". Co prawda pomaga wyjęcie Routera z prądu i ponowne wpięcie, ale to tylko na krótki czas. Po godzinie znów nie działa (nie jest to wina Routera, bo u siostry na C6 wszystko działa). |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Ramek nie wyłączysz. 2. Musiszałbyć przerobić motyw. 3. Jak dobrze się połączysz to będzie ok nigdy mi się to nie zdarzyło. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| 1 jw 2 jw 3 w ustawieniach punktu dostępu zmien jakiś parametr na Ad hoc. _________________ |
||
| torrenter | |
|
| 1. Dzięki, szkoda. 2. Dzięki, pokombinuje. 3. Zmieniłem parametr "Tryb sieci WLAN" z "Infrastruktura" na "Ad hoc", zobaczymy czy pomoże, choć może poczekam aż znowu przestanie działać, a dopiero potem zmienię. Dzięki za pomoc. |
||
| Laki1231 | |
|
| Zamykam, problem rozwiązany. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia N8] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |
Nokia 6210 kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | GreeN^ | |
Nokia 5230 pare pytań początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | silverlimp | |
Nokia odpowiada na szereg pytań związanych z aktualizacją |
Newsy | Laki1231 | |
Zegarek i'm watch przejmie funkcjonalność smartfonów |
Akcesoria & Gadżety | patrikos23 | |