| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| redneckpl | |
|
| Zakupiłem nokie C6 jak w temacie z softem S60v5 a ...problem jest taki że noobem jestem. Pytania: 1.Czy programem SignSys podpisze bezproblemowo każda gre aplikację potencjalnie posiadając CERa i KEYa 2. Czy na tą moją nokie zaskoczy N-GAGE? 3. Jest jakis "pacz" lub "łatka" która pozwoliła by przekierować sterowanie gry z dotykowego na przyciski z klawiatury? Bo momentami upierdliwe jest dziubanie po ekranie. |
||
| nikus287 | |
|
| 1. Jesli tylko wyrobisz sobie certyfikat na OPDA lub iMoble to tak. 2. Niestety nie wiem 3. Spróbuj wejść w ustawienia->menedżer aplikacji->klawiatura ekranowa->włącz _________________ |
||
| Jack | |
|
| na c6 nie pójdą n-gage ^^" _________________ |
||
| redneckpl | |
|
w takim razie łezka i to duża^^ czyli w przypadku mojej zajefajnej noki ( pap mam co prawda od grania) działać bedzie metoda na chybił trafił co do "dobrych graficznie" gier czy jakimiś przesłankami mogę się kierować w doborze gier? |
||
| ziomek | |
|
| 3. nie znam się na c6 ale sądze że powinna być opcja wirtualnej klawiatury . _________________ |
||
| redneckpl | |
|
| hmm w paczce do N-gage jest taka kalwiaturka:D ( własnie znazłem i chyba powinna dzialac przy inych grach) ale i tak bez CERa nic narazie nie zrobie.. póki co info zbieram:) dobra hellox z CERem jest zainstalował się tylko przy pierwszej prubie uruchomienia ciagle trawił "instaling root cert.... i tak ze dwa razy a jak go ofinstalowałem i jeszcze raz zainstalowałem to sie pojawia :unpacking file.." i też nic da sie cos z tym zrobić? |
||
| Jack | |
|
| W c6 nie złamiesz jeszcze softu _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia rozpoczyna wysyłki telefonów Nokia X7 oraz Nokia E6 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Belle 111.020.0059 dlaNokia 500 w Nokia Suite |
Newsy | Laki1231 | |
Cztery nowe telefony Nokia Asha - Nokia daje Internet milion |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Maps 3.08 11wk45 b05 (140) dla Nokia Symbian Belle |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Maps Suite w nowej wersji do pobrania z Nokia Beta Lab |
Newsy | Laki1231 | |