| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Radziok | |
|
| Witam. Aktualnie na moim E52 posiadam wersję oprogramowania 052.003 i chciałbym shackować telefon. Próbowałem już metody z Phoenixem, z Jafem, z SecMan i z HelloOX ale nic nie działa, albo po zainstalowaniu w telefonie nic się nie dzieje. Pewnie z mojej winy. Pomoże ktoś? Jak raz, a porządnie to zrobić? | ||
| Meler | |
|
| Wystarczy dokładnie I powoli postępować według poradnika który znajdziesz na naszym forum | ||
| Laki1231 | |
|
| Masz dwa sposoby ale przy e52 polecam ten jaf'em po phoenixie mi nie wstał. _________________ |
||
| Radziok | |
|
| Robiłem według poradnika z Jafem, ale po wybraniu RM nie podświetlają mi się te zielone przyciski, ani lista która powinna się rozwinąć nie aktywuje się. | ||
| Laki1231 | |
|
| Radziok, a pobrałeś i zainstalowałeś paczkę z FirmWare ??? _________________ |
||
| Radziok | |
|
| Tak. | ||
| Laki1231 | |
|
| Jeśli masz wgranego PHOENIXA to w folderze z nim jest folder product code musisz go wskazać w JAF'ie tak jak na filmie. _________________ |
||
| Meler | |
|
| A napewno zainstalowała sie w ścieżce C:\Program Files\Nokia\Pgoenix\Products\RM-XXX ? |
||
| Laki1231 | |
|
| arekmelerski, jeśli ma Phoenixa wgranego to tak. Albo włącz instalacje pakietu Firmware i sprawdź ścieżkę, jeśli sobie nie poradzisz napisz na PW umówimy się na daną godzinę dasz mi ID i hasło do TeamViewer i Ci pomogę - oczywiście bezpłatna pomoc. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Jezeli robisz to Jafem to nie wybieraj folderu docelowego w ten sposób Pobieranie / Download:
Sam ten sam problem miałem... Powinno zadziałać. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |