| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Ukazała się najnowsza wersja oprogramowania przeznaczona dla telefonu Nokia E66 w wersji 510.21.009. Nowe oprogramowanie powinno być dostępne zarówno za pomocą pakietu Nokia Ovi Suite jak i za pomocą funkcji FOTA. W pierwszej kolejności nową wersję firmware otrzymają telefony nie pochodzące od operatorów sieci. Co nowego w oprogramowaniu 510.21.009? Ulepszone funkcje i większa wydajność. Uaktualnione aplikacje. Większa stabilność. Szczegółowa lista zmian powinna być dostępna w niedługim czasie. Źródło: symbianmobile.pl _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Heh dziwne-najnowszy soft dla E71, który ostatnio wgrywałem też ma dokładnie taki sam numer. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Heh może pasują do siebie:) ? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Możliwe tylko teraz ovi sklep mi nie działa, tzn otwiera wszystko ładnie pięknie ale nie mogę pobierać-zacznie kilka procent, a potem że się pobieranie nie powiodło. Więc nie wiem czy było sens wgrywać najnowszy soft. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak widać nie. Przeinstaluj aplikacje ovi. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Robiłem to, ale wina ovi-nawet jak wchodzę przez neta do ovi sklepu i przesyłam sobie link do pobrania, to smsów wogole nie idzie otworzyć _________________ |
||
| dz1q | |
|
| Jedną ze zmian którą zauważyłem to automatyczna blokada klawiatury po kilkudziecięciu sekundach po rozsunięciu klawiatury i brak deaktywacji tej funkcji w ustawieniach. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia HF-510 w cenie mandatu |
Newsy | Szymuś | |
Nowy Firmware 30.009 dla Nokia N86 8MP |
Pozostałe | Jack | |
Nokia N86 (RM-484) v30.009 Hacked & Modded ENG & PL |
Zmodyfikowane Firmware | sieman0_programosy | |
Nokia E66 4GB WIFI GPS |
Sprzedam | miklaj | |
[Nokia E66] Dziwny obraz na wyświetlaczu |
Pytania i Problemy z telefonami | Lunatyk | |