| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tomasz2006 | |
|
| Witam serdecznie mam problem, jestem tu po raz pierwszy i ogólnie nie znam sie na aplikacjach w tel. Proszę o pomoc jakie programy mogę wgrywać na moja nokie? Wiem że mam sytem jakiś Symbian, ale wiem że są różne wersje... Bardzo proszę o pomoc Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker |
||
| gaweleek | |
|
| Symbian s^3 i takie aplikacje możesz wgrywać masz taki dział na pierwszej stronie serwisu : ) | ||
| tomasz2006 | |
|
| kurcze to dlaczego pisze że aplikacja nie jest kompatybilna z telefonem ???? | ||
| Casaya | |
|
| gaweleek, nie s60^3 tylko s^3 a to róznica.bo laik może pomylic z s60v3. kolego tomasz2006, wszystko dla swojej nokii masz w dziale http://symbiane.pl/-s3-vf191.htm i mozesz instalowac wszystko co zechcesz .od ciebie załeży co potrzebujesz na forum masz poradniki z nich dowiesz sie wszystkiego musisz takze pamietac o przeczytaniu regulaminu by twoje posty lub tematy nie bylu wrzucane do kosza regulamin dostepny na forum. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Smartfony: jaki wybrać system? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Casaya | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[E75] Jaki symbian? |
Pytania i Problemy z telefonami | Orzeszek | |
[6110 navi] Jaki symbian posiada? |
Pytania i Problemy z telefonami | hudi90 | |
Jaki OS? Symbian czy inny? Pytania początkującego. |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |